'Yenidoğan Çetesi' davasında ara karar
'Yenidoğan Çetesi' davasında ara karar
Çevre dostu Antalya için toplanıyorlar
Çevre dostu Antalya için toplanıyorlar
5. Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Şenliği düzenlendi
5. Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Şenliği düzenlendi
Rektör Özkan engelli çalışanlarla bir araya geldi
Rektör Özkan engelli çalışanlarla bir araya geldi
1 Mart 2012 Perşembe - 15:31

DANA GULAŞ

DANA GULAŞ
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

MALZEMELER

1 kg. dana gulaş
2 adet kurudoğan
1 çay bardağı sıvıyağ
2 çorba kaşığı salça
2 adet domates
2 adet çarliston biber
4 adet patates

HAZIRLANIŞI

Dana gulaş etini kuş başından biraz büyük doğrayın. Bir tencereye sıvıyağ koyun ve hafif kızınca doğranmış et katın, harlı ateşte kapaksız olarak, ara sıra karıştırarak pişirin. Et, suyunu salıp çekmeye başlayınca, ince doğranmış kuru soğanı ekleyin ve karıştırıp kapağını kapatın. Soğanlar pembeleşince iri doğranmış çarliston biberleri ekleyin. Biberler de rengini kaybedince önce salça, sonra rendelenmiş domatesi ilave edin. Ocağı kısık ateşe ayarlayın, üstüne bir su bardağı sıcak su koyun ve tencerenin kapağını kapatın. 25 dakika kapağı açmadan kısık ateşte pişirin. Ardından tuz ekleyip, 5 – 10 dakika daha kapağı kapalı olarak pişirdikten sonra, ocaktan alın. Biraz dinlendirip tencerenin kapağını açın ve servis tabağına alın, isteğe göre yanında kızarmış patatesle birlikte servis yapabilirsiniz.
 
 

 

 
''Gaddarca engelleniyoruz''
 
MASERATİ GRANTURİSMO SPORT
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ISLAK EKMEK ARASI
AŞURE
GÜVEÇTE TÜRLÜ
 
MANTARLI KÖFTE
TERBİYELİ PALAMUT TAVA
PÜRELİ TAS KEBABI
 
DOMATESLİ MANTAR SOSLU SPAGETTİ
Malzemeler: 1 paket spagetti makarna 12 bardak su (haşlamak için) 2 ...
FESLEĞEN SOSLU TAVUK
LAZANYA
Malzemeler 200 gr. kıyma 1 paket lazanya 3 adet kuru soğan 3 adet ...
 
Dursun Gündoğdu
İdam edilen ülkücünün adını caddeye veren CHP'liler...
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Savaş sınırda
İsa Altun
İsa Altun
YENİ TEHLİKE: ÇOCUK ÇETELERİ
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Bitmedi, bitmiyor, bitmeyecek…
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Robotaksi dönemi
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
757 yıllık bir Yörük geleneği
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva