Muratpaşa’da Ebeveyn Atölyesi başladı
Muratpaşa’da Ebeveyn Atölyesi başladı
Kıraathanede cinayetinin 2 şüphelisi tutuklandı
Kıraathanede cinayetinin 2 şüphelisi tutuklandı
Aile sağlık merkezinin deposu yandı
Aile sağlık merkezinin deposu yandı
3 katlı otelde yangın: 3 ölü 2 yaralı
3 katlı otelde yangın: 3 ölü 2 yaralı
13 Eylül 2011 Salı - 10:29

PÜRELİ TAS KEBABI

PÜRELİ TAS KEBABI
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Malzemeler

750 gr. kuşbaşı et
2 orta boy soğan
6-7 diş sarmısak
1 domates
1 çorba kaşığı sıvı yağ
Tuz, karabiber, kimyon

Püre için:
1 kg. patates
1 kg. havuç
2 çorba kaşığı tereyağ
4 diş sarmısak
Tuz, karabiber

Hazırlanışı
Soğanı ince ince doğrayın, sarmısakları soyun, hepsini birlikte kızgın yağda 1-2 dakika çevirin. Etleri ekleyin, 1 dakika sonra ateşi kısın. Çok kısa ateşte 40-45 dakika pişirin. Domatesleri soyup, ince ince doğrayın, ete katın. Tuz, biber ve kimyonu da ilave ederek 20 dakika kadar kısık ateşte pişirin. Ateşi kapatın. Diğer tarafta etimiz pişerken, havuç ve patatesleri soyup, ayrı ayrı haşlayalım. Daha sonra presten geçirelim. Tavada birer kaşık tereyaında ayrı ayrı 2-3 dakika kavurun. Ateşten almadan önce ezilmiş sarmısak, tuz ve biber katın. Böylece püremiz hazırlanmış olur. Servis tabağınızın ortasına eti, kenarlarına havuç ve patates pürelerini yerleştirerek servis yapın.
 

 
 

 
Al başına uyduyu !
 
CHP’li belediyede operasyon
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DOMATESLİ MANTAR SOSLU SPAGETTİ
Malzemeler: 1 paket spagetti makarna 12 bardak su (haşlamak için) 2 ...
FESLEĞEN SOSLU TAVUK
LAZANYA
Malzemeler 200 gr. kıyma 1 paket lazanya 3 adet kuru soğan 3 adet ...
 
KARNIYARIK
MANTI
İÇLİ KÖFTE
 
FIRINDA MAKARNA
BEZELYE
ZEYTİNYAĞLI ENGİNAR
Akdeniz mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri: Zeytinyağlı Enginar
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'da kuzular kurda emanet
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Kırmızı karta karşı boykot
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Dünya ısınmaya devam ediyor
İsa Altun
İsa Altun
DARK WEB'E DİKKAT! 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Çok şükür, çok şükür…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
757 yıllık bir Yörük geleneği
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Ocak ayının ilk yarısında işinizle ilgili yeni kararlar almaya hazırsınız. Mesleki olarak atacağınız adımlarda finansal ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva