Cem Garipoğlu soruşturmasında karar
Cem Garipoğlu soruşturmasında karar
Konyaaltı'nda 'Dijital Dünya ve Çocuk' paneli
Konyaaltı'nda 'Dijital Dünya ve Çocuk' paneli
Antalya'da elektrikli ısıtıcı ve soba kullanımı uyarısı
Antalya'da elektrikli ısıtıcı ve soba kullanımı uyarısı
Öldürülen köpeğin bir yavrusu daha sağ bulundu
Öldürülen köpeğin bir yavrusu daha sağ bulundu
20 Haziran 2011 Pazartesi - 11:09

KARNIYARIK

KARNIYARIK
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Malzemeler

4 adet iri patlıcan
1,5 kase kıyma
1 adet kuru soğan
2 adet yeşil biber
2-3 dal maydanoz
1 adet domates
2 yemek kaşığı salça
tuz, karabiber, pulbiber
(kızartmak için bir su bardağı sıvı yağ yeterli olur)
Hazırlanışı
Patlıcanları çizgili olarak soyun, uzunlamasına ikiye kesip önlü arkalı az yağda hafif kızartın. Tavaya bir miktar sıvı yağ koyup ince doğranmış kuru soğanları kavurun, küçük küçük doğranmış 1 adet yeşil biberi de koyup hafif kavurun ve kıymayı ekleyin. İyice kavurup indirmeden bir kaşık salçayı ekleyin.Yeterince tuz, karabiber, pul biber ekleyin. Patlıcanların kabuksuz kısmını hafifçe açarak iç malzemeyi eşit şekilde yerleştirin. Domates, biber ve maydanozu kesip üzerini süsleyin, bir kaşık salçayı bir su bardağı suda çok az tuzla karıştırıp üzerine dökün. Fırında pişirin(üzerini folyo ile kapatırsanız daha güzel olur). Afiyet olsun.

 
Baykal’ın dediği oldu
 
Kekova'da kano keyfi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
süleyman ulutürk 27 Haziran 2011 Pazartesi 15:59

müthiş bir tarif. dahası tarife ne gerek var? fotoğraf yeterince anlatıyor...

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MANTI
İÇLİ KÖFTE
FIRINDA MAKARNA
 
BEZELYE
ZEYTİNYAĞLI ENGİNAR
Akdeniz mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri: Zeytinyağlı Enginar
ETLİ KABAK DOLMASI
Türk Mutfağı'nın vazgeçilmez yemeklerinden biri:Etli Kabak Dolması
 
DAVUTPAŞA KÖFTESİ
Fırında domates sosuyla pişirilmiş lezzetli bir köfte tarifi.
ZEYTİNYAĞLI PATLICAN DOLMASI
İçi sebzelerle doldurulmuş vitaminli ve lezzetli bir yemek.
KAFESLİ PİLAV
Anayemeklere eşlik edecek tarçın ve kuruyemişli, Kafesli Pilav tarifi.
 
Dursun Gündoğdu
Siyasette bir tornistan hikayesi
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Mustafa Kemal'e ceza verilemez
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Bitmedi, bitmiyor, bitmeyecek…
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Robotaksi dönemi
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
757 yıllık bir Yörük geleneği
İsa Altun
İsa Altun
İban vurgununa dikkat
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva