Hazırlanışı
Beşamel Sos
Tencerenin içine sütü ve paket beşamel sosu koyup kaynayana kadar karıştırın.Sos kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte 5 dakika boyunca ara sıra karıştırarak pişirin.
Güveç
Zeytinyağını bir tencereye koyun; sırayla soğanı,patlıcanı,kabağı,domatesi ve maydanozu ekleyerek yaklaşık 15 dakika kavurun.Karışımı güveç kaplarına alın.Her birinin üstüne eşit miktarda beşamel sos ve kaşar peynirini ilave ederek önceden ısıtılmış 185 derecelik fırında 15 dakika pişirin.Sıcak olarak servis yapın.
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |