Malzemeler:
4 adet kereviz
2 adet havuç
1 baş soğan
2 adet portakal( suyu)
Yapılışı: Soğanları salataya doğrar gibi ay şeklinde doğrayın, pembeleşene kadar kavurun (1 kesme şekerle birlikte) verev kesilmiş havuçları ilave edin, soyduktan sonra önce halka şeklinde daha sonra 2 ye, ya da 4 e böldüğünüz kerevizleri ilave edin, su yerine önceden sıktığınız portakal suyunu ilave edip 15 dakika pişirin kerevizin saplarını tabağa çıkardığını yemeğimizin üstüne süs olarak koyun.
Afiyet olsun...
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |