MALZEMELER
KREP İÇİN
1 bardak un
1 bardak su (isteğe göre süt de olabilir)
1 adet yumurta
1 çay kaşığı tuz
İÇ MALZEME
500gr ıspanak
2 adet orta boy soğan
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
HAZIRLANIŞI
Krep malzemeleri derin bir kasede hazırlayın. Geniş bir tavada az yağda çok ince olacak şekilde pişirin.Ispanakları iyice yıkadıktan sonra ince ince doğrayın.Tencerede önce soğanlar kavurun, ıspanakları ekleyip iyice kavurduktan sonra baharatları ekleyin ve ocaktan alın.Hazırlanan kreplerin herbirinin içine eşit miktarda ıspanaklı harç konulduktan sonra rulo şeklinde sarın.170 derecelik önceden ısıtılmış fırında üzerlerine kaşar peyniri serpilerek 15 dakika pişirip, sıcak olarak servis edin.
Afiyet Olsun!