Bir turizm grubuna bağlı tesislerde görev yapan aşçılar, Türk ve yabancı ülke mutfaklarından örnek yemeklerin nasıl yapıldığını ve sunulduğunu anlattı. 5 yıldızlı otellerin mutfak şefleri, öğrencilere staj, otelde çalışma imkanlarıyla ilgili detaylı bilgiler de verdi. Eğirdir MYO Müdürü Öğr. Gör. Mustafa Gök, Müdür Yardımcısı. Öğr. Gör. Çetin Meydan, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Duman, eğitime katılan usta mutfak şefleri ve otel yöneticilerine, öğrencilerin eğitimine katkı sundukları için teşekkür etti. Okul Müdürü Gök, "Usta çırak buluşmaları" etkinliğine katkı veren otel yöneticilerine teşekkür belgesi sundu.
Kemal EBEN/EĞİRDİR,(DHA)
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
Koç 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||