Malzemeler
Süslemek için
Nasıl Yapılır?
Öncelikle suyu pişirme kabına alıyoruz. Nişastayı da koyup ocağa koymadan nişastayı suyla açıyoruz. Topaklanmasın diye sonra pekmezi ve şekeri de ekleyip karıştırıp ocağa alıyoruz.
Göz göz olana kadar pişiriyoruz. Topaklanmasın diye sürekli karıştırıyoruz, göz göz olunca kaselere alıp cevizle süsleyip servis yapıyoruz. Afiyet olsun.
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |