Şahan Gökbakar'ın 10 yıl hapsi istendi
Şahan Gökbakar'ın 10 yıl hapsi istendi
Mazhar Alanson'un acı günü
Mazhar Alanson'un acı günü
Muratpaşa'dan yaşlılar için yoga etkinliği
Muratpaşa'dan yaşlılar için yoga etkinliği
'Su Kanunu acilen çıkarılmalı'
'Su Kanunu acilen çıkarılmalı'
22 Mayıs 2014 Perşembe - 17:58

MHP'nin gündemi Konyaaltı Sahili

MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, başta Konyaaltı sahili olmak üzere kentteki tüm sahillerin Büyükşehir Belediyesi'ne verileceği yönünde endişelerini dile getirdi, Türel'in açıklamalarının bu endişelerin ispatı olduğunu söyledi.

MHP nin gündemi Konyaaltı Sahili
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

MHP İl Başkanı Osman Çetin, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı basın toplantısında başta Konyaaltı sahili olmak üzere Antalya'daki tüm sahillerin Büyükşehir Belediyesi'ne devredileceği yönünde açıklamalarda bulundu. Son dönemde Konyaaltı sahili ve diğer sahillerle ilgili basına yansıyan açıklamalara Manisa'nın Soma İlçesi'nde yaşanan maden faciası nedeniyle yanıt vermediklerini söyleyen Osman Çetin, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in "Konyaaltı sahili CHP ve MHP'nin yüzünden başı boş kaldı" şeklindeki açıklamasına tepki gösterdi.

SAHİLİN SAHİBİ MİLLETİN KENDİSİ

Konyaaltı sahilinin sahibinin bizzat Antalyalılar olduğunu ifade eden Osman Çetin, "Konyaaltı sahili hiçbir zaman sahipsiz değildi, sahipsiz de kalmayacaktır. Mülkün asıl sahibi Allah, onun devamındaki sahibi de milletin kendisi, Antalyalı hemşehrilerimizindir. Şimdi, hemşehrilerimizin hiç kimseye, hiçbir suretle, hiçbir hesap ödemeden, sorgu sual duymadan istedikleri gibi kullanımına açık hale geldi. Konyaaltı sahilinin sahipsizliğinden bahsetmek, güvenlik sorunu çıkmasını öngörmenin yersiz ve alakasız olduğunu düşünüyoruz" dedi.

KONYAALTI DİĞERLERİNE EMSAL OLACAK

Konyaaltı sahilinin Büyükşehir Belediyesi'ne verilmesinin Antalya'daki diğer tüm sahillerin de aynı akıbete uğraması noktasında emsal teşkil edeceğini savunan Osman Çetin, "Konyaaltı emsal teşkil edecek, 640 kilometredeki tüm sahiller Büyükşehir Belediyesi'ne devredilecektir. Antalya sahillerini kaostan kurtarıp, sorunu bir an önce çözmemiz gerekmektedir" dedi.

TÜM SAHİLLER BELEDİYELERE VERİLMELİ

Konyaaltı sahilinin belediye şirketlerinden ANET tarafından işletileceğinin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündeme geldiğini hatırlatan Osman Çetin, "ANET'in sahil işletmesi ile nasıl bir alakası olabilir? Yoksa ANET paravan şirket olarak kullanılıp el altından bu işler ahbap çavuşlara mı devrolacaktır?" sorularını yöneltti. Başta Konyaaltı olmak üzere tüm sahillerin bağlı bulundukları ilçe belediyelerince işletilmesi gerektiğine dikkati çeken Osman Çetin, "Encümen yetkisiyle 10 yıl yerine, 3 yıllık kiralama usulüyle Konyaaltı sahilinin sahipsiz bırakılmayacağından bahsediyor büyükşehir belediye başkanımız. Meclise rağmen bunu yapması bizim kaygılarımızda ne kadar haklı olduğumuzun da bir ispatı olarak gelmiyor mu size?" diye konuştu.

İKİ BAŞKANA YÜKLENDİ

Konuşmasında Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'e de eleştirilerde bulunan Osman Çetin, şöyle dedi:

"Aksu belediye başkanı olarak seçildiğinde Aksu sahillerini nasıl işleteceğini hiç düşünmedin mi? Yoksa Aksu'da deniz olduğunun farkında mı değilsin? Aksu'daki sahil seni ilgilendirmemekte midir? Orada yaşayan vatandaşlarımız seni oranın değerlerine sahip çık diye seçtiler. Yoksa Aksu'nun kaynaklarını götür büyükşehir belediyesine ver diye seçmediler. Aynı şekilde Serik Belediye Başkanı da bir açıklamada bulunuyor. Serik'in haklarına sahip çıkmayacaksan, belediye makamını işgal etmeyeceksin."

BALIKLAR ONUN KONUMUNA GİRMEZ

MHP İl Başkanı Çetin, 'Konyaaltı sahili büyükşehire devredilmelidir' yönündeki açıklaması yüzünden Kasaplar Odası Başkanı ve ANET yönetim kurulu üyesi Osman Yardımcı'ya sert tepki gösterdi. Yardımcı'nın işinin etle ilgili çalışma yapmak olduğunu ifade eden Osman Çetin, şöyle konuştu:

"Konyaaltı sahili onun haddine de, hakkına da düşmez. O orada sadece yönetim kurulu üyesidir. Bu işin et kısmıyla ilgilenmelidir. Konyaaltı'nda denizin içindeki balıklar onun konumuna girmez. Herkes işini yapacak, bilip bilmediği konuda ahkam kesmeyecek. ANET'in başında yeni gelmiş bir sürü müdür, yetkili varken böyle açıklama yapması talihsizliktir."



Özgür ÖZTÜRK/ANTALYA, (DHA) -
 

 
Şaka değil gerçek
 
Döşemealtı seçim analizi
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ismail erdem 26 Mayıs 2014 Pazartesi 23:12

memlekette satılmadık ne kaldı sıra konyaaltı sahiline mi geldi milletvekili secildi antalyaya ne verdi nasıl belediye başkanı secildi büyük şehir yapıldı yaptıda sorunları halledildi mi sahile gelnceye kadar trafige iş imkanları seçim vaatlari nerde 5 dakikada gelen otobüs dolmuşlar 30 dakikayı buluyr nerde cözüm

Yorumu oyla      3      3  
efe haydar 22 Mayıs 2014 Perşembe 18:50

sayın il başkanı aynen doğru söylemiş en iyi çözüm ilçe belediyeleri sorumlu olmalıdır sahillerden partizanca davranıp büyükşehir buğün Konyaaltı yarın göz koyduğu her yeri alır chp ve MHP meclis üyeleri umarım bunun farkında olurlar ve gelecekde de aynen buğün olduğu gibi hareket ederler yoksa büyükşehir hepsini yerrr

Yorumu oyla      6      5  
konyaaltı07 22 Mayıs 2014 Perşembe 18:35

Bu sizlerin uzlaşmaz tutumu Antalya halıkına zarar veriyor.özellikle de konyaaltı halkına oluyor.Büyükşehir belediyesi işletse ne olur. önemli olan hizmettir. bu tutumlarınızla Başkan Menderes Türelin ekmeğine yağ sürüyorsunuz. gelecek dönemler de oy oranlarınızı daha da düşüreceğiniz görüyorum.

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ne sahip çıktı, ne de dışladı
CHP Genel Sekreteri Tekin, basın toplantısında partisine ve Antalya İl ...
Antalya yöneticileri genel merkeze hayırlı olsuna gitti
Ankara’ya, yeni oluşan MYK’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretine giden CHP Antalya ...
Gürsel Tekin Antalya'da
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin Antalya'da... Tekin'in programı şöyle;
 
Kepez seçim analizi
Kepez, Antalya içinde farklı bir yaşam alanıdır ve genel Antalya özelliklerinden ...
'İkisi de istifa etmeli!'
Cumhuriyet Gazetesi'ne konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Çalışma ...
Konyaaltı seçim analizi
Konyaaltı, belki de, seçimlerin en sakin ve sessiz geçtiği yer oldu.
 
AKP'liler 'kavurmalı pilav' borcunu ödedi
AKP'liler Yalova’da 30 Mart seçiminden sonra gündeme gelen ‘kavurmalı ...
CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Toğaç; İhaneti gördüm
CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Pınar Toğaç, Mustafa Akaydın'ın yeniden aday ...
Muratpaşa'da Evcilmen faktörü
Bugün Muratpaşa seçimlerinin analizini veriyoruz
 
Dursun Gündoğdu
Özgür Özel, Antalya'da bir ayıba imza attı, gitti
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Rüşvet ve yolsuzluk
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Alman Yeşiller‘in çöküşü
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
757 yıllık bir Yörük geleneği
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Nedir bu yaşadıklarımız?
İsa Altun
İsa Altun
İban vurgununa dikkat
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile sizin için bir çağ kapanıp bir çağ başlıyor. Hayatınızın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva