Isparta Eğitimin Niteliğini Geliştirme Projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte öğretmen ve öğrencilerin hazırlayıp sunduğu Isparta'ya ait yöresel yemekler konuklardan büyük beğeni aldı. Sazan dolmasından kabuneye, samsa tatlısından kesmikli baklavaya kadar birçok yöresel ürün konuklara ikram edildi. Yöresel Yemek Fuarı'nı ziyaret eden Vali Aydın Baruş, öğrencilerle tanışarak hazırladıkları yemeklerle ilgili bilgiler aldı. Ortaya çıkardıkları başarılı çalışmalardan dolayı öğrencileri tebrik eden Vali Baruş, ardından ikram edilen yemeklerin tadına baktı.
İkramlar sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Eğitimin Niteliğini Geliştirme Projesi kapsamında mesleki eğitime önem verdiklerini vurgulayan Vali Baruş, öğrencilerin hazırladığı yemekleri çok beğendiğini söyledi. Vali Baruş, "6 meslek lisemizin ve bir meslek eğitim merkezimizin yeme içme bölümleri öğrencilerimiz Isparta'nın geleneksel yemeklerini burada bize ikram etti. Onlardan tatma imkanı bulduk. Gerçekten çok leziz yemekler, yorumunu da çok iyi yapmışlar. Hocalarının eşliğinde çok güzel eserler ortaya çıkarmışlar ve gelecekte inşallah çok başarılı birer meslek sahibi olacaklar" dedi.
Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |