Köfteci dükkânının açılışını, Akdeniz Üniversitesi'nin eski rektörü ve Organ Nakli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin kurucusu Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu yaptı. Karpuzoğlu, Ali Özbütün ustanın lezzet kattığı nefis köftenin tadına doyamadı. Karpuzoğlu, genç işletmeciyi kutlayıp, 'bol kazanç' dileğinde bulundu.
Ferah bir mekâna sahip olan köftecide müşterinin isteğine uygun püreli, kaşarlı, Antep fıstıklı, cevizli, acılı, yoğurtlu köfte servisi yapılıyor. 'Çağdaş Köfte' markasıyla hazırlanan köfte çeşitleri arasında piliç döner de bulunuyor. Piliç İskender'in köfte versiyonu da yoğurtlu olarak sunuluyor. Genç işletmeci Serkan Kır, "Erasta'yı gezip, alış veriş yapan Antalyalılar, uzman ellerin hazırladığı nefis köftemizi yemeden AVM'den ayrılmayacak. Köftede lezzet ve kalite bizim işimiz" dedi.
Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA)