İYİ Parti'den istifa eden başkan, CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden başkan, CHP'ye katıldı
Demet Akalın ve Müge Anlı arasında 'Narin' krizi
Demet Akalın ve Müge Anlı arasında 'Narin' krizi
Şehit astsubay 20 gün önce sözlenmiş
Şehit astsubay 20 gün önce sözlenmiş
2024-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
2024-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
2 Ağustos 2024 Cuma - 15:25

Antalya'da bir lezzet paylaşımı

Lezzetin ve Kalitenin Kurumsal Adresi: Ekas Et ve Gilbert Patisserie ile Tanışın!

Antalya da bir lezzet paylaşımı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya’da Ceylan İşletme ve Yatırım A.Ş.’nin sahip olduğu iki prestijli marka, Ekas Et ve Gilbert Unlu Mamulleri ile sektördeki yenilikçi ve kaliteli yaklaşımını sürdürüyor. Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet veren bu markalar, önce kendi bünyelerindeki otellere tedarik sağlayarak başladıkları serüvende artık tüm turizm camiasına hitap ederek, lezzet ve kalitenin sınırlarını genişletiyor.

Ekas Et - Doğal ve Lezzetli Bir Dünya

2850 m2 alan üzerine kurulu Ekas Üretim Tesisi, doğal ortamlarında 400 dönümlük Burdur Kırlı Çiftliği’nde yetişen mutlu hayvanlardan elde edilen tüm gıda ürünleri, hammaddeden son tüketiciye kadar geriye dönük izleme sistemleri ile titizlikle takip ediliyor. Bu sayede birçok kontrol aşamasından geçen ürünler, yalnızca en yüksek kaliteye sahip olanlar raflarda yerini alıyor. Şarküteriden dondurulmuş ürünlere, taze etten işlenmiş ete kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Ekas Et, ürünlerini bağımsız laboratuvarlarda kimyasal ve mikrobiyolojik testlerle kontrol eder.

Önce sağlık" prensibi ile hareket eden Ekas Et’te günlük 20 ton et işleme, 300 tonluk soğuk hava deposu ve 100 çeşit ürün bulunmaktadır. Gıda üretiminde sağlık, hijyen, kalite ve lezzet garantisi vermek, Ekas Et'in temel prensibidir.

Ekas Et, ürünlerini ISO 9001, ISO 22000, BRC, IFS sertifikaları ve Helal Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi standartlarına uygun olarak üretir.

Gilbert Patisserie - Taze ve Donuk Unlu Mamüller

1700 m2 alan üzerine kurulu Gilbert Patisserie, günlük 2,500 kg üretim kapasitesi ve kruvasandan, su böreğine, Alman ekmeğinden,  baklavasına,  velvet pastadan,  lotus cheesecake‘ine kadar 400 çeşit taze ve donuk ürün imalatı yapmaktadır. Taze ve yüksek kaliteye sahip malzemeleri özenle seçerek, dünyaca ünlü tarifler eşliğinde kendine özgü bir menü sunar. Fırından çıkan her tarif, lezzet ve kalite güvencesi taşır. Bu taze lezzetler, kimi zaman heyecanla beklenen bir misafirin masasında, kimi zaman da kurumsal bir işletmenin menüsünde yerini alır.

Ceylan A.Ş., Ekas Et ve Gilbert Patisserie Unlu Mamulleri markaları ile sektördeki liderliğini ve yenilikçi yaklaşımını sürdürerek, dağıtım ağını genişletmeye devam ediyor.

 

 
Tamince’den ‘Yunan’ gecesi
 
Kayganlaştırıcı Jel Kullanmanın Faydaları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yerli turistin yeme içme harcaması yüzde 91 arttı
TÜRKİYE'de ocak, şubat ve mart aylarında yurt içinde tatile giden 8 milyon ...
Frankfurt Havalimanı'nda 140 uçuş iptal
Almanya’da Frankfurt Havalimanı’nda iklim aktivistlerinin protestosu nedeniyle ...
Ticaret Bakanlığı'ndan 'otel' ve 'paket tur' uyarısı
TİCARET Bakanlığı, yaz tatiline çıkan vatandaşların otel ve paket turlara ...
 
Bu görüntü bakanlığı harekete geçirdi
ANTALYA'nın Serik ilçesinde 5 yıldızlı otelde konaklayan Cenk Bilge, arızalanan ...
Antalya turizminde işlerin pek iyiye gitmediğinin resmidir
Antalya Havalimanı’na gelen turist sayısının artmasına rağmen, en yüksek ...
'Kıyılar halka kapatılıyor'
CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, ...
 
Antalya Havalimanı'na 6 ayda 14,5 milyon yolcu
BU yıl 17 milyon turist hedeflenen Antalya'ya, 6 ayda hava yoluyla iç ...
Fettah Tamince sofrası bu…
Turizmci Fettah Tamince'nin sahibi olduğu Club Privé by Rixos Belek'te ...
Yabancı turistlerden Türk plaklara yoğun ilgi
TATİL için İzmir'i tercih eden yabancı turistlerin Tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'da Tarzan Ağa'ya çok özel statü
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Alman modeli çöküyor mü?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ferit Demir gazeteciliği
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
757 yıllık bir Yörük geleneği
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Nedir bu yaşadıklarımız?
İsa Altun
İsa Altun
İban vurgununa dikkat
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Eylül ayı sağlık konularıyla ilgili dikkatli olmanız gereken bir ay. Ayın ilk haftasında sorumluluklarınız, çalışma ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva