Amazon yaptığı şirket içi bir bildiriye göre, Amazon Games bölümünde 180′den fazla kişiyi işten çıkaracağını, üçüncü taraf oyunlarını yayınlamaya ve desteklemeye odaklanan kısımlarını kapatacağını ve kendi oyunlarını geliştirmeye daha fazla önem vereceğini duyurdu.
Şirket, yeniden yapılanma kapsamında Game Growth ve Crown Channel girişimlerini kapatacağını açıkladı. Amazon Games başkan yardımcısı Christoph Hartmann, Amazon’un artık “Throne and Liberty” ve “Blue Protokol” gibi yaklaşan lansmanların yanı sıra “Tomb Raider” ve “The Lord of the Rings” oyunları gibi gelecekteki girişimlere odaklanacağını söyledi.
Hartmann, şöyle konuştu;
“Bunun zor bir haber olduğunu ve etkisinin geniş çapta hissedileceğini biliyorum. Meslektaşlara veda etmek asla iyi bir duygu değil. Bu, liderlik ekibinin hemen aldığı bir karar değil; bu, geleceğimiz için kapsamlı değerlendirmelerin ve yol haritalamanın sonucuydu.”
(Patronlar Dünyası)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |