Hotel Su, yılbaşına özel hazırladığı eğlence mönüsünü farklı tatların buluştuğu yılbaşı mönüsü ile renklendirdi. 'Doğu ve Batı' adı verilen ana yemekte, doğu ve batı kültürlerinin damak tatları birleşti.
Tobkolu Somon Tartar ile soğuk başlangıç yapacak olan Hotel Su misafirleri, vişneli kabak çiçeği dolması, mevsim sebzelerine sarılı erik ekşili biberli et füme ile devam edecek. Ara sıcak olarak mühürlenmiş isli Boşnak hindi masayı süsleyecek. Otel yönetimince, yılbaşına özel düşünülen ana yemek ise Doğu & Batı Bonfile olarak adlandırıldı. Doğu damak tadına ithafen hafif şekerli bonfile ile batıya özgü pişirilme yöntemiyle bonfile aynı tabakta buluştu.
Her ayrıntısı ile yılbaşına özel hazırlanan yeni yıl mönüsünde tatlı ise özenle seçildi. Yılbaşı gecesi mangolu bitter muss, çilek ve makaron ile sürpriz çikolata topları masada yerini alacak.
İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)