Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırdığı ‘Caroline’ karakteriyle ünlenen Wilma Elles, ikinci evliliğini uzun süredir aşk yaşadığı Avukat Mehmet Şah Çelik ile İzmir'de yaptı.
Oyuncunun İzmir’de gerçekleşen 20 kişilik nikah törenine Elles’in çocukları da katıldı. İlk evliliğini 2014 yılında iş adamı Kerem Göğüş ile yaptı. Çiftin bu evliliğinden Milat, Melodi adında ikiz çocukları dünyaya geldi.
Eski eşi Kerem Göğüş ile boşanma iddiaları ortaya çıkınca ünlü mankenden şaşkına çeviren bir cevap gelmişti. Elles; "Özel hayat olduğu için konuşmak istemiyorum. Biz zaten resmi olarak evli değildik. O yüzden boşanma durumu yok” sözleriyle dini nikâhlı beraberlik iddialarını gündeme getirdi.
Odatv.com
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |