Mahmut Tanal fırtınası: Her an karşınıza çıkabilir
Mahmut Tanal fırtınası: Her an karşınıza çıkabilir
Egzersiz her yaşta beyni güçlendiriyor
Egzersiz her yaşta beyni güçlendiriyor
Antalya'da bayramda eğlencenin adresi Teneffüs Park
Antalya'da bayramda eğlencenin adresi Teneffüs Park
Antalya DSİ Spor, yarı finale yükseldi
Antalya DSİ Spor, yarı finale yükseldi
21 Ekim 2021 Perşembe - 17:44

Vali Yazıcı, Alanya'daki çalışmaları yerinde inceledi

ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Alanya Doğu Çevre Yolu şantiyesi ve Alanya-Gazipaşa ayrımı Taşkent-Hadim Yolu şantiyesinde incelemelerde bulundu. Vali Yazıcı, projelerin en kısa sürede tamamlaynıp vatandaşların hizmetine sunmayı planladıklarını söyledi.

Vali Yazıcı, Alanya daki çalışmaları yerinde inceledi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından inşa edilen ve yapım çalışmalarında son aşamaya gelinen Alanya Doğu Çevre Yolu şantiyesi ve Alanya-Gazipaşa ayrımı Taşkent-Hadim Yolu şantiyesinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak inşaası son aşamaya gelen 15 kilometre uzunluğundaki Alanya Doğu Çevre Yolu şantiyesine gelen Vali Yazıcı, yetkililerden projenin hangi aşamada olduğu ve yolun ne zaman tamamlanacağı hakkında brifing aldı. Brifingde, yolun 3 çift tünel ile 10 köprülü kavşaktan oluştuğu, seyahat süresini kısaltarak ulaşımda kolaylık sağlayacağı bilgisi verildi.

İkinci ziyaretini Alanya-Gazipaşa ayrımı Taşkent-Hadim Yolu projesi şantiyesine yapan Vali Yazıcı, proje ile ilgili yetkililerden bilgi aldı, inşaat sahasında incelemelerde bulundu. Kuş Yuvası olarak bilinen ve tamamlandığında İç Anadolu ile Akdeniz'i birbirine bağlanacak projede 8 kilometrelik 10 tünel bulunuyor.

EN KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ

İnceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Vali Yazıcı, "Yapılan yol ve tüneller bölgemizden birçok şehre ulaşımı kolaylaştırarak sürücülerimize ciddi bir zaman tasarrufu sağlayacak. 15 kilometre uzunluğundaki Alanya Doğu Çevre Yolu ile ilgili biten tüneller, yapılan işlerle ilgili çalışmaları değerlendirdik. Kendi içimizde konuşup yol haritamızı belirledik. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

ANTALYA VALISI ERSIN YAZICI, ALANYA DOGU CEVRE YOLU SANTIYESI VE ALANYA-GAZIPASA AYRIMI TASKENT-HADIM YOLU SANTIYESINDE INCELEMELERDE BULUNDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA VALISI ERSIN YAZICI, ALANYA DOGU CEVRE YOLU SANTIYESI VE ALANYA-GAZIPASA AYRIMI TASKENT-HADIM YOLU SANTIYESINDE INCELEMELERDE BULUNDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA VALISI ERSIN YAZICI, ALANYA DOGU CEVRE YOLU SANTIYESI VE ALANYA-GAZIPASA AYRIMI TASKENT-HADIM YOLU SANTIYESINDE INCELEMELERDE BULUNDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA VALISI ERSIN YAZICI, ALANYA DOGU CEVRE YOLU SANTIYESI VE ALANYA-GAZIPASA AYRIMI TASKENT-HADIM YOLU SANTIYESINDE INCELEMELERDE BULUNDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA,(DHA)

 
Kaymakam Çimşit, trafik denetimine katıldı
 
13 yaşındaki İlyun, Mozart'ın 13 numaralı konçertosunu çalacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaymakam Çimşit, trafik denetimine katıldı
KORKUTELİ Kaymakamı Ömer Çimşit, Korkuteli- Antalya Karayolu Datköy bölgesindeki ...
Kumluca'da trafik kazası: 3 yaralı
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde iki otomobilin çarpışmması sonucu meydana ...
Sürücülere havadan 'cep telefonu' denetimi
ANTALYA İl Jandarma Trafik ekipleri 'Sen konuşurken, hayat susabilir' ...
 
Yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu
ANTALYA'da yalnız yaşayan Salih Şimşek (54), arkadaşları tarafından evinde ...
Çocukların uygunsuz görüntülerinin paylaşılmasına tutuklama
ANTALYA'da, çocuklara ait uygunsuz görüntüleri çeşitli sosyal medya hesaplarında ...
Eğitimcilere, madde bağımlılığı anlatıldı
KUMLUCA İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ...
 
Gazipaşa'da Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde bu yıl 11'incisi düzenlenen, Gazipaşa Çekirdeksiz ...
Antalya'da çaldı, Çorum'da yakalandı
ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesindeki bir fabrikadan sahte belgelerle 650 ...
YÖREX'e 6.5 saatte 42 bin ziyaretçi
ANTALYA Ticaret Borsası'nın (ATB), bu yıl 11'incisi kez kapılarını açan ...
 
Dursun Gündoğdu
Ayar, öyle değil, böyle olur
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Türkiye'ye sahip çıkın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Bir Leyleğin verdiği mutluluk…
İsa Altun
İsa Altun
BİZLERİ NASIL SOYUYORLAR
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya'da kaldırımda yürümek eziyet
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ay, matkapla delinecek
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayında oldukça aktif süreçlerden geçiyorsunuz, çünkü Venüs gezegeni 2 Mart itibarıyla sizin burcunuzda gerilemeye ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva