Demet Evgar'dan 'normal doğum' kamu spotuna tepki
Demet Evgar'dan 'normal doğum' kamu spotuna tepki
Antalya'da oğlunu öldüren şüpheli tutuklandı
Antalya'da oğlunu öldüren şüpheli tutuklandı
Rojin'i arama çalışmaları 8'inci gününde
Rojin'i arama çalışmaları 8'inci gününde
Ezgi Mola, kadın cinayetlerine sessiz kalmadı
Ezgi Mola, kadın cinayetlerine sessiz kalmadı
31 Mayıs 2024 Cuma - 13:54

Özel Yazılım Çözümlerinde Arge24'ün Profesyonel Yaklaşımı

Bir yazılım firması olarak müşterinin ne demek istediğini anlamaktayız. Bu nedenle yazılım çözümlemeleri yaparken yazılımın yeterli olmasını öngörmekteyiz.

Özel Yazılım Çözümlerinde Arge24 ün Profesyonel Yaklaşımı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Tüketicilere özel olarak tasarlanmakta olan düzenlemelerin tek bir donanım üzerinden yönetilmesini sağlamakta olan özel yazılım geliştirme yönetim sistemleri ile işletmemizi yürütmekteyiz.

Bir yazılım firması olarak müşterinin ne demek istediğini anlamaktayız. Bu nedenle yazılım çözümlemeleri yaparken yazılımın yeterli olmasını öngörmekteyiz.

Günümüzde pek çok kişi paket programları yerine kaliteli ve özel yazılımlara yönelmektedir. Bu nedenle özel yazılım olarak ifade ettiğimiz şey bireyin firma ve kendi ihtiyaçlarını en iyi şekilde ifade edip karşılaması olarak açıklamaktadır. Dolayısıyla bazen müşterinin ihtiyaçlarını çoğu paket yazılımlar karşılayamamaktadır. Bu sebeple özel yazılıma ihtiyaç gün geçtikçe artmaktadır.

Özel yazılım firmamızın standartları dışında kendine özgü ihtiyaç ve özelliklerini de karşılamak için geliştirilmekte olan yazılımları da mevcuttur. Bunun yanında müşterinin istekleri çerçevesinde de yazılımlar geliştirmekteyiz. Bu neticede bir müşteri kendi istek ve ihtiyaçları doğrultusunda bir yazılım siparişi verdiğinde uzun yıllar hiçbir sıkıntı yaşamadan özel yazılımı kullanabilmektedir.

Arge 2024 yazılım firması olarak yazılım geliştirme ve üretimi konusunda yılların tecrübesine sahip olduğumuzu da vurgulamak isteriz. Birçok alanda uzman ve deneyim sahibi yazılımcılarımızla sektörde ihtiyacı olan yazılımı en iyi şekilde karşılamaya çalışmaktayız.

Bu yazımızda neden özel yazılım kullanmak avantajlı ve özel yazılımları nasıl geliştiriyoruz adlı başlıklarına yer verilmektedir.

Neden Özel Yazılım Kullanmak Avantajlı?

Birçok firma standart olarak paket yazılımlardan tam verim alamadığı için şikayet etmektedir. Bunun nedeni var olan standart paketlerin belirli bir aralıklarla içerik üretmesidir. Standart paketler ihtiyacınızı tam olarak tamamlamıyorsa özel yazılımları tercih edebilirsiniz. Çünkü her firmanın kendine has iş yapış şekilleri bulunmaktadır. Genel işletmeler dikkate alınarak standart yazılımlar belirli istek ve ihtiyaçları karşılamak için var olmaktadır. Bunun yanında acil ihtiyacı olan konuları kapsayarak maksimum fayda sağlayan yazılım ise özel yazılımlardır. Özel özel yazılım firması standart yazılımlara oranla yarar bakımından öncelikli olarak ön plana çıkmaktadır.

Genel anlamda aşırı iş yükünden kurtulmak istediğinizde işletmeniz açısından gerekli olan özellikleri belirterek siz de bu yazılım hizmetinden fayda görebilirsiniz. Bunun yanında özel yazılım firması olarak daha aktif hareket etmenizi de sağlamaktayız. Zamanı iyi kullanmak firmanız açısından önemli bir boyut taşımaktadır. Dolayısıyla firmanızın verimliliğindeki artışı büyük oranda etkileyebilecek olan bu yazılımlardan sizler de faydalanabilirsiniz.

Özel Yazılımları Nasıl Geliştiriyoruz?

Merak ettiğiniz diğer bir konu da özel yazılımları nasıl geliştirdiğimizdir. Özel yazılımları şirketlerin işleyiş ve ihtiyaçları doğrultusunda analiz ederek yapmaktayız. Öncelikle sürdürmekte olduğumuz analiz çalışmalarını kapsamlı bir şekilde inceleyerek ihtiyaçları ortaya koymaktayız. Daha sonra nasıl bir yazılım ile ortaya çıkan bu ihtiyaçları karşılayabileceğimizi düşünmekteyiz.  Ardından hangi analiz süreçlerinden geçilerek oluşturulacağını, hangi özellikleri barındırılabilecek personellerin kullanabileceğini analiz verileri ile ortaya koymaktayız. Son olarak bu verileri sizlerle paylaşarak yol haritanız hakkında bilgilendirme yapıyoruz.

Sunmakta olduğumuz özel yazılım hizmetleri boyutunda geçeceğimiz ikinci aşama ise planlamadır. Analizler sonucunda ortaya çıkan veriler ile proje sürecini belirleyerek tasarlamaktayız. Burada aşamaları tek tek gözden geçirmekteyiz. Planlama süreci sırasında bütçe analizini de en iyi şekilde değerlendirmeye almaktayız. Bütçe, kaynak ve zaman konularını da bir küme halinde buluşturarak harcamayı minimum düzeye düşürmeyi amaçlamaktayız. Ayrıca maksimum faydanın nasıl sağlanabileceğini de ortaya koymaktayız.

Ardından özel yazılım geliştirme süreç boyutuna başlamaktayız. O zaman yazılımcılarımız gerekli olan kodlamaları ve arayüz tasarlamaları üzerinde çalışma göstererek gerekli olan testleri gerçekleştirmektedir. Bu sayede yazılımın tam manası ile çalıştığından emin olunmaktadır. Testlerin ardından elde edilen sonuçları sizlerle paylaşarak sizin ön değerlendirmenizi istemekteyiz. Sağlanılan kolaylık, ortaya çıkan zorluklar ve değişmesini istemekte olduğunuz konuları sizler aracılığıyla belirlemekteyiz.

Son aşama boyutunda ise artık kabul edilen testlere geçmekteyiz. Bu çerçevede özel yazılımlarımız hazırlanmakta olup testlerin tamamlanmasının ardından gerçek platformda kabul testini gerçekleştirmekteyiz. Ekibimizle son dokunuşları yaparak yazılımı kullanılabilir hale gelmesi için sizlere teslim etmekteyiz.

Tecrübeli ekip ve yılların vermiş olduğu deneyim de bizlerden almakta olduğunuz kişiye özel yazılımlarınız ile çağı en iyi şekilde yakalayabilirsiniz. Bu sayede ihtiyaçlarınızı da uygun şekilde karşılamış olursunuz. Arge24 özel yazılım hizmeti hakkında merak ettiğiniz bilgileri detaylı bir şekilde numaramızdan arayarak öğrenebilirsiniz.

 

 

 
Less Medya İle Kullanıcı Dostu Web Tasarım Hizmetleri
 
Bio Link Oluşturma: L24 İle Profilinizi Güçlendirin
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Less Medya İle Kullanıcı Dostu Web Tasarım Hizmetleri
Web Tasarım Hizmetleri, müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda ideal web ...
İYS24 ile Vatandaş İleti Yönetim Hizmetinde Yüksek Performans
Bu sistemde kullanılan ileti, alıcılarının ileti göndermek isteyen kişilere ...
Levi's Markasının Kalitesi ve Çeşitliliği
Levi's'in marka olarak sahip olduğu kalite ve çeşitlilik, müşterilerinin ...
 
Memur Haber ile En Doğru Memur Haberleri
Günümüzde Türkiye’de çok geniş bir kamu istihdamı sağlanmıştır bu anlamda ...
Şirketler İçin SEO Ajansı Kiralamanın Avantajları
Günümüz dijital çağında, işletmelerin çevrimiçi varlıklarını güçlendirmek ...
Sosyaltabu İle Sosyal Medya Stratejinizi Güçlendirin
Sosyal medyada başarılı olmanın anahtarı, doğru stratejilerle hareket ...
 
Modern Dekor Yapay Çiçekleriyle Dekorasyonda Fark Yaratın
Modern Dekor’un uzman ekibi, mekanlarınızı yerinde inceleyerek en uygun ...
Son Dakika Ankara Haberleri
Ankara, ülkemizin başkenti ve siyasi merkezi olmasının yanı sıra ekonomik ...
Denizyolu Taşımacılığı ile Maliyetler Nasıl Düşürülür?
Denizyolu taşımacılığı, nakliye yolları içinde en ekonomik ve verimli ...
 
Dursun Gündoğdu
CHP öz evladına sahip çıkmıyor
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Rüşvet ve yolsuzluk
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Alman Yeşiller‘in çöküşü
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
757 yıllık bir Yörük geleneği
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Nedir bu yaşadıklarımız?
İsa Altun
İsa Altun
İban vurgununa dikkat
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile sizin için bir çağ kapanıp bir çağ başlıyor. Hayatınızın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva