Crystal Otelleri Kurumsal İletişim ve Eğitim Direktörü Adil Gürkan, Manavgat Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karataş ve Royal Dragon Hotel Executive Chef Selçuk Yıldırım'ın konuşmacı olduğu panele, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü akademisyenleri ve öğrencileri katıldı.
"Bir yemeğin orijinalliğini bozmadan sunumunu geliştirmek Türk mutfağına karşı en büyük sorumluluğumuzdur" diyerek konuşmasına başlayan Adil Gürkan, gastronominin bölge turizmine olan etkisinden ve meslek hayatında edindiği tecrübelerden bahsetti.
Manavgat Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karataş ise derneklerinin gelecek dönemlerde gastronomi alanında üniversite sektör işbirliğini sağlamaya yönelik planlamalarının olduğundan bahsederek, öğrencilere uygulamalı eğitim sözü verdi.
Öğrencilerin sorularının da cevaplandığı panelin sonunda, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, paylaştıkları tecrübe ve bilgiler için konuşmacılara teşekkür belgesi takdim etti.
ANTALYA, (DHA)
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |