Egzersiz her yaşta beyni güçlendiriyor
Egzersiz her yaşta beyni güçlendiriyor
Antalya'da bayramda eğlencenin adresi Teneffüs Park
Antalya'da bayramda eğlencenin adresi Teneffüs Park
Antalya DSİ Spor, yarı finale yükseldi
Antalya DSİ Spor, yarı finale yükseldi
Beren Saat sessizliğini bozdu
Beren Saat sessizliğini bozdu
29 Kasım 2022 Salı - 09:53

Düdüklü tencere bomba gibi patladı

AĞRI'da, mercimek çorbası yapan Sevil Öztaş (16), düdüklü tencerenin patlamasıyla hastanelik oldu. Boynunda ve yüzünde yanıklar oluşan Öztaş, yanık tedavi merkezinde tedaviye alındı.

Düdüklü tencere bomba gibi patladı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

 

Olay, 18 Kasım'da Tutak ilçesinde meydana geldi. Öztaş ailesinin büyük kızı Sevil Öztaş'ın akşam yemeği için mercimek çorbası pişirdiği düdüklü tencere, gürültüyle patladı. Ailesinin hastaneye ilçedeki götürdüğü Öztaş, buradan sevk edildiği Erzurum'daki Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'nde tedaviye alındı. Boynunda ve yüzünde oluşan yanıklar nedeniyle başı tamamen sarılan Öztaş, "Evde sobanın üzerinde yemek yapıyordum. Çorba pişirmek üzere düdüklüyü sobanın üzerine koydum. Sobaya kömür atmak için salona geçtim. Sobaya yaklaşır yaklaşmaz düdüklü bomba gibi patladı. Önce kapak fırladı sonra içindeki çorba yüzüme sıçradı. Bir anda şok yaşadım. Mutfağa koşarak yüzümü soğuk suyla yakamaya çalıştım. Yüzümdeki derinin dökülmeye başladığını gördüm. Daha sonra dedem, babam ve annem, beni Tutak Devlet Hastanesi'ne götürdü. Oradan da bizi Erzurum'a sevk ettiler. 10 gündür Erzurum'da tedavi görüyorum. Yine yemek yapacağım ama bundan sonra düdüklü kullanmayacağım çünkü çok tehlikeli bir şey. Bundan böyle yemekleri tencerede pişireceğim" diye konuştu.

'GÜNDEN GÜNE İYİLEŞİYOR'

Kızının yanında eşiyle refakatçi kalan, evli ve 4 çocuk babası Sinan Öztaş (41), "Kızımda yemek yapma hevesi vardı. Biz dışarıdayken sobada yemek yapmak istemiş. Yemeğin yanında bir de düdüklüde çorba yapayım, demiş. Sobaya yaklaşırken basınçla düdüklü tencere patlamış. Kızım şoka uğruyor, ne yapacağını bilemiyor. Can havliyle yüzünü yıkıyor. Biz kızımızı o şekilde görünce apar topar Tutak Devlet Hastanesi'ne götürdük. Doktorlar ilk müdahalenin ardından Erzurum Şehir Hastanesi'ne sevk ettiler. 10 gündür buradayız. Kızım günden güne iyileşiyor. Sağlık durumu da düzeliyor. Kızım bundan sonra da yemek yapacak ama kesinlikle düdüklüde olmayacak. Gördük ki düdüklü çok sıkıntılı süreçleri doğurabiliyor. Kızım ölebilirdi de" dedi.

BABA SINAN OZTAS (SAGDA), KIZININ YANINDAN BIR AN OLSUN AYRILMIYOR. (FOTO: TURGAY IPEK / ERZURUM, (DHA)

AGRI'NIN TUTAK ILCESI'NDE SEVIL OZTAS (16), AKSAM YEMEGI ICIN MERCIMEK CORBASI PISIRDIGI DUDUKLU TENCERENIN PATLAMASIYLA YARALANDI. (FOTO: TURGAY IPEK / ERZURUM, (DHA)

AGRI'NIN TUTAK ILCESI'NDE SEVIL OZTAS (16), AKSAM YEMEGI ICIN MERCIMEK CORBASI PISIRDIGI DUDUKLU TENCERENIN PATLAMASIYLA YARALANDI. (FOTO: TURGAY IPEK / ERZURUM, (DHA)

Turgay İPEK/ ERZURUM, (DHA)

 
EYT'de borçlanma krizi çözüldü!
 
Karadeniz'de 'ağır metal kirliliği' tehlikesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EYT'de borçlanma krizi çözüldü!
SSK, Bağ-Kur kapsamındakiler için sigortalı girişten önceki borçlanmaların ...
PKK/KCK soruşturmasında 50 gözaltı kararı
ANKARA merkezi 14 ilde, PKK/KCK'nın kadın alan yapılanması içerisinde ...
Tarkan'ın akrabasının karıştığı kazada 1 kişi öldü
BURSA'nın Orhangazi ilçesinde sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu ...
 
Komşularına kurşun yağdırdı: 1 ölü, 1 yaralı
ADANA'nın Ceyhan ilçesinde Süleyman T., tartıştığı komşularından Adil ...
Bartın'da yolcu otobüsü devrildi; 40 yaralı
BARTIN'da kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 40 kişi yaralandı.
Ege'de 4.7 büyüklüğünde deprem
Ege AFAD, Ege Denizi'nde 4.7 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Deprem, ...
 
Yaralıydı, şehit oldu
MİLLİ Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 27 Kasım'da ...
13 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı
KAYSERİ'de, 'hırsızlık' suçundan hakkında kesinleşmiş 13 yıl hapis cezası ...
Şarkıcı Sıla'nın babası hayatını kaybetti
ŞARKICI Sıla Gençoğlu'nun babası Şükrü Gençoğlu (73), İzmir'de tedavi ...
 
Dursun Gündoğdu
Ayar, öyle değil, böyle olur
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Türkiye'ye sahip çıkın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Bir Leyleğin verdiği mutluluk…
İsa Altun
İsa Altun
BİZLERİ NASIL SOYUYORLAR
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya'da kaldırımda yürümek eziyet
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ay, matkapla delinecek
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayında oldukça aktif süreçlerden geçiyorsunuz, çünkü Venüs gezegeni 2 Mart itibarıyla sizin burcunuzda gerilemeye ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva