İYİ Parti'den istifa eden başkan, CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden başkan, CHP'ye katıldı
Demet Akalın ve Müge Anlı arasında 'Narin' krizi
Demet Akalın ve Müge Anlı arasında 'Narin' krizi
Şehit astsubay 20 gün önce sözlenmiş
Şehit astsubay 20 gün önce sözlenmiş
2024-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
2024-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
17 Eylül 2024 Salı - 09:29

Burçlara Göre Mükemmel Buket Seçimi: Hangi Çiçek Hangi Burca Uygun?

Bursa çiçekçi satışında bulunan tüm çiçekler özel anlam taşımaktadır. Her biri burçların etkileşimi sayesinde özel anlamlar ifade etmektedir

Burçlara Göre Mükemmel Buket Seçimi: Hangi Çiçek Hangi Burca Uygun?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bursa çiçekçi satışında bulunan tüm çiçekler özel anlam taşımaktadır. Her biri burçların etkileşimi sayesinde özel anlamlar ifade etmektedir. Bu konuda Bursa çiçekçi özel tasarımlar için titizlikle çalışmaktadır.

Bu nedenle burçlar için özel anlam taşıyan çiçekler bulunmaktadır. Seçeceğiniz özel çiçeklerle sevdiklerinize benzersiz buketler oluşturabilirsiniz. Bu konuda tüm detayları öğrenerek burçlara göre etkileyici hediyeler gönderebilirsiniz.

Çiçekler ve Burçlar: Horoskopa Göre Buket Nasıl Seçilir?

Çiçek seçiminde de burçlara en uygun çiçek seçilerek en doğru mesaj verilebilmektedir. Horoskopa göre buket seçimi yapabilmek için kişinin doğum haritasının incelenmesi gerekmektedir. Horoskop, doğum haritası burçlara göre kişilik analizi olarak tanımlanmaktadır. Kişinin doğduğu andaki gökyüzündeki cisimleri konum ve hareketleriyle oluşturduğu açıları simgelemektedir. Böylelikle çiçek gönderilecek kişi için buket seçimi özen gerektirmektedir.

Burçlara Göre Çiçeklerin Sembolik Anlamları

Kişinin doğduğu coğrafi konum, doğal kaynaklar ve çiçekler farklılık gösterebilmektedir. Kısacası Türkiye’nin doğusunda doğan bir balık burcuyla batısında doğan aynı özellikler taşımayabilmektedir. Dolayısıyla burçlara göre çiçekler de değişebilmektedir. Çiçeklerin sembolik anlamları arasında, aşk, sevgi, tutku ve derin duyguları açığa çıkarması olarak görülmektedir.

Koç Burcu İçin Uygun Çiçekler

Koç burcu olanları en iyi temsil eden çiçekler papatya, lale ve dua çiçeği olarak bilinmektedir. 21 Mart ile 19 Nisan arasında doğanlar koç burcu kişiler olarak kabul edilmektedir. Mavi, beyaz ve mor renkleri tercih eden koçlar enerjik ve güçlü kişilikleriyle anılmaktadır. Koç burcuna etkileyici hediye göndermek isteyenlerin papatya, lale ve Gerbera çiçeklerini tercih etmesi gerekmektedir.

Boğa Burcu İçin Uygun Çiçekler

Boğa burcu için çiçek seçiminde kırmızı güller ilk sırayı almaktadır. Naif ve zarif kişiler olarak bilinen boğa burçları için laleler ve soft renklerle buketler hazırlanabilmektedir. Boğa burcu kapsamında 20 Nisan ve 29 Mayıs arasında doğanlar bulunmaktadır.

İkizler Burcu İçin Uygun Çiçekler

21 Mayıs -21 Haziran arasında doğanlar ikizler burcu kişileridir. En uygun çiçekleri yasemin, orkide olarak bilinmektedir. Cesur, tutkulu ve özgüvenli olarak bilinmektedir. İkizlere buketler, Aranjmanlar şeklinde çiçekler gönderilebilmektedir.

Yengeç Burcu İçin Uygun Çiçekler

Yengeç burcu için en uygun çiçekler Lilyum ve beyaz gül olarak tercih edilmesi gerekmektedir. 22 Haziran ile 22 Temmuz arasında doğanlar yengeç burcu özellikleri taşımaktadır.

Aslan Burcu İçin Uygun Çiçekler

Aslan burcunda doğanların en uygun çiçekleri sarı gül ve lilyum olarak bilinmektedir. Ancak muhteşem renkli orkideler ve kır çiçekleri de vazgeçilmezleri olarak görülmektedir. 23 Temmuz- 22 Ağustos arasında doğanlar aslan burcu olarak kabul edilmektedir.

Başak Burcu İçin Uygun Çiçekler

23 Ağustos ile 22 Eylül arasında doğanlar başak burcu olup naif ve güçlü kişiler olarak bilinmektedir. Başak burçları, açelya, papatya, orkide ve doğanın tüm renkleriyle çiçeklerini tercih etmektedir. Çalışmayı ve üretmeyi seven başaklar sevdiklerine derin bağlılık göstermektedir.

Terazi Burcu İçin Uygun Çiçekler

En uygun çiçekleri krizantem ve gül olarak tanımlanan terazi burçları hassas yapılarıyla dikkat çekmektedir. Üstelik enerjik ve zarif kişiliğine rağmen ihtişam ve görkemli buketleri tercih etmektedir. 24 Eylül – 23 Ekim arasında doğanlar sonbahar etkisini de taşımaktadır.

Akrep Burcu İçin Uygun Çiçekler

Akrep burçlarına en uygun çiçekler karanfil ve fener çiçeği olarak bilinmektedir. 24 Ekim- 21 Kasım arasında doğan Akrep burçları tutkulu ve yaşama değer katanlar olarak bilinmektedir.

Yay Burcu İçin Uygun Çiçekler

Yay burçlarına en uygun çiçekler zambak, orkide, leylak olarak bilinmektedir. Şıklık ve zarafet timsali olarak tanınan yaylar için seçilecek en doğru sunum buketler olabilmektedir. 22 Kasım - 21 Aralık tarihleri arasında doğanlar yay burcu kişiler olarak bilinmektedir.

Oğlak Burcu İçin Uygun Çiçekler

Oğlak burcu için en uygun çiçekleri merak edenler için kamelya, gül, lale ve karanfiller tavsiye edilmektedir. Oğlak burçları 22 Aralık - 21 Ocak arasında doğanlar olarak bilinmektedir. Bir başka deyişle oğlak burcu olanlar mevsimsel özellik olarak güçlü ve çalışkanlar olarak bilinmektedir.

Kova Burcu İçin Uygun Çiçekler

Aloe Vera çiçeği, kartopu kova burcuna en uygun çiçek olarak bilinmektedir. Kova burçları 20 Ocak ile 18 Şubat arasında doğanları kapsamaktadır. Ruhsal özellikleri ve zeka seviyeleri yüksek, nadide kişiler olarak bilinen kova burcu olanlara en iyi hediye çiçek seçimi olabilmektedir.

Balık Burcu İçin Uygun Çiçekler

Balık burcu için en uygun çiçekler zambak ve nilüfer çiçeği olarak bilinmektedir. Bundan dolayı 19 Şubat ve 20 Mart arasında doğan balık burcunda bulunmaktadır. Özel günlerinde farklı ve zarif tasarımlarla çiçek gönderilebilmektedir.

Burçlara Göre Çiçek Renkleri

Burçlara göre çiçek renkleri merak konusu olabilmektedir. Aynı zamanda özel günlerinde sevdiklerine çiçek göndermek isteyenler için de ipucu olarak da fayda sağlamaktadır. Koç burcu olanlar her renk lale, papatya tercih etmektedir. Boğa burçları için kırmızı güllerle pembe karanfiller uygun görülmektedir.

Ateş Grubu Burçlar: Kova, Aslan, Yay

Ateş burcunda bulunanlar, enerjik yapıları, yaşama tutkuları ve özgürlüğüne düşkünlüğüyle tanınmaktadır. Öncelikle kendine saygısı olan ateş burcu aslanlar, yay ve kovalar çevrelerinde de çok sevilmektedir.

Toprak Grubu Burçlar: Boğa, Başak, Oğlak

Toprak grubu burçlar olarak tanımlanan başak, oğlak ve boğalar sabırlı, sosyal yönleri güçlü kişiler olarak bilinmektedir. Bunun yanında bazen asık suratlı ve inatçı da olabilmektedir.

Hava Grubu Burçlar: İkizler, Terazi, Kova

Yaratıcılık melekeleri yüksek hava grubu burçlar, mantıklı ve sosyal becerileri yüksek olarak tanınmaktadır. İkizler, kova ve terazi burçları hava grubu burçlar olarak bilinmektedir.

Su Grubu Burçlar: Yengeç, Akrep, Balık

Kırılganlıklarıyla tanınan su grubu burçlar, hayata pozitif bakmaktadır. Su grubu burçlar, duygusal yönleri, yaratıcılıkları güçlü ve fedakârlıklarıyla tanınmaktadır.

Kişisel Tercihler ve Burçlar: Kişiselleştirilmiş Buket Seçimi

Bursa çiçekçiden kişiselleştirilmiş buket seçimi yaparak sevdiklerinizi özel hissettirebilirsiniz. Kırılgan ve naif kişilikli olanlara zarif tasarımlı sakin ve huzur veren renkler seçilmesi gerekmektedir.

Burçların Kişilik Özellikleriyle Uyumlu Çiçekler

Çiçek hediye edilecek kişinin karakteristik özelliklerine uygun çiçekler gönderilmesi uygun görülmektedir. Yüksek enerjili ve hareketli kişilere çiçek seçiminde özenli davranılması gerekmektedir. Duygusal, naif kişilere zarif orkideler, güller gönderilebilmektedir. Öncelikle hangi amaçla çiçek gönderildiğine karar verilmesi gerekmektedir.

Çiçeklerin Kişisel Anlamları ve Burçlar

Her çiçeğin kişiler üzerinde farklı anlam ve etkileşimi bulunmaktadır. Bu yüzden kişisel anlamları ve burçlar üzerindeki etkileriyle çiçek seçimi yapılması gerekmektedir.

Farklı Burçlar İçin Özel Kombinasyonlar

Çiçek gönderimi amaca ve kişinin burcuna göre seçilebilmektedir. Toplantı, davet, nişan, düğün gibi toplu organizasyonlar için özel çiçek Kombinasyonları hazırlanabilmektedir. Farklı burçların bulunduğu varsayılarak buket ya da farklı Kombinasyon tasarımları yapılması gerekmektedir.

Burçlara Göre Özel Günlerde Hangi Çiçekler Seçilmeli?

Burçlara göre, doğum günü, tebrik ve özür dileme çiçeklerinin farklı olması gerekmektedir. Doğum günün de sevgiliye gönderilen çiçeklerle arkadaşa gönderilen çiçeklerin de aynı olmaması gerekmektedir. Doğum gününde burcuna özel çiçek tasarımı uygun görülürken terfi alan ve mezuniyet için farklı olmalıdır.

Doğum Günleri İçin Burçlara Göre Çiçek Seçimi

Doğum günü için çiçek seçimi yapılırken dost, arkadaş eş, sevgili için ayrı ayrı tercih yapılması gerekmektedir. Burçlara göre doğum günü çiçeği seçiminde özel çiçek uygunluğunun gözetilmesi gerekmektedir.

Yıldönümleri ve Özel Anlar İçin Uygun Buketler

Her hangi bir yıldönümü anması ya da kutlaması için gönderilen çiçeklerin aynı olmaması uygun görülmektedir. Ölüm yıldönümü için hüzün çağrıştıran çiçekler seçilmesi önerilmektedir. Evlilik yıl dönümü çiçekleri daha zarif, uzun ömür çağrıştıran türden seçilerek geleceğe umut olarak sunulmaktadır.

Arkadaşlık ve Aşk İçin Burçlara Göre Çiçek Önerileri

Hediye olarak gönderilen en nadide seçim çiçek gönderilmesi olarak ifade edilmektedir. Lakin çiçek seçimi hafife alınamayacak kadar hassas bir durum olarak bilinmektedir. Arkadaşlık ve aşk için burçlara göre çiçek seçimi yapılırken kişisel özelliklerin dikkate alınması gerekmektedir. Sevgiliye tek, demet ya da gül buketleri gönderilirken, arkadaş papatyalar, laleler orkideler seçilebilmektedir.

Lale Hangi Burcu Temsil Eder?

Lale nadide bir çiçek olarak bilinmekte ve pek çok türü bulunmaktadır. Koç burucunun çiçeği olarak bilinmekte olsa da lale renklerine göre herkese gönderilebilmektedir.

Hangi Burca Hangi Çiçek?

Burçlara uygun çiçek gönderimi söz konusu olduğunda renk seçimi büyük önem taşımaktadır. Mutluluk paylaşımları için gönderilen çiçeklerde canlı renklerine seçilmesi uygun görülmektedir. İkizler burcu için yasemin, gardenya ve sümbül çiçekleri öncelikli tercih nedeni olmaktadır. Yengeç burcu için ise zambak, beyaz gül ve nilüfer çiçeklerinin tercih edilmesi gerekmektedir.

Orkide Hangi Burç?

Orkide renk seçimi ve özel nedenlerle pek çok kişinin ilk tercihi olarak görülmektedir. Hatta hem mutluluk hem hüzün paylaşımlarında orkide seçilebilmektedir. Çünkü renk seçeneğinin çok olması orkideye özel anlamlar yüklemektedir.

 
Antalya'da alkollü sürücü evinde yakalandı
 
19 ilde FETÖ operasyonu: 29 gözaltı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Profesyonel Tanıtım ve Reklam Çözümleri: Alüminyum Çerçeveler, Yuvarlak Işıklı Tabela ve Pleksi Çerçeve
Reklam ve tanıtım dünyasında, doğru araçları kullanarak işletmenizin mesajını ...
İstanbul’da Uygun Fiyatlarla Sanal Ofis Kiralama
Günümüz iş dünyasında, esneklik ve maliyet avantajları sunan sanal ofis ...
Askeri disiplin nedir?
Askeri disiplin, bir ordunun etkinliğini ve verimliliğini artıran en önemli unsurlardan biridir.
 
Muratpaşa Belediyesi 8. Yöreler Renkler Festivali duyurusu
Muratpaşa Belediyesi 8. Yöreler Renkler Festivali duyurusu
Kozmetik Ürünlerin Başarıya Ulaşmasında Ambalajın Rolü
Kozmetik sektöründe, ürünlerin başarıya ulaşmasında ambalajın önemi yadsınamaz. ...
İşletmenizi Bir Üst Seviyeye Taşıyan Restoran Programları
Günümüzde, restoran ve kafe işletmeciliği giderek daha rekabetçi bir hale ...
 
İnsanlardan Uzak Rahat Bir Yat Turu Sizleri Bekliyor
Yaz tatilleri her zaman bir kaçış, bir yenilenme fırsatı olmuştur. Ancak, ...
Cevizli’de Güvenilir ve Hızlı Çilingir Hizmetleri
Cevizli Çilingir, kapıda kaldığınızda ya da güvenlik önlemlerini arttırmak ...
Mutfakların Vazgeçilmezi: Tencere Modelleri ve Özellikleri
Tencere, her mutfağın temel pişirme aracı olarak ön plana çıkar. İster ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'da Tarzan Ağa'ya çok özel statü
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Avrupa’yı kurtarmak istiyor
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ferit Demir gazeteciliği
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
757 yıllık bir Yörük geleneği
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Nedir bu yaşadıklarımız?
İsa Altun
İsa Altun
İban vurgununa dikkat
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Eylül ayı sağlık konularıyla ilgili dikkatli olmanız gereken bir ay. Ayın ilk haftasında sorumluluklarınız, çalışma ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva