Turizm sektöründe yaşanan sıkıntılı dönem nedeniyle mevcut müşterilerini kaybetmek istemeyen oteller, müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmak için özel geceler ve günler düzenliyor. Kemer merkezindeki bir otelde de düzenlenen gala gecesinde meyve, çikolata ve buz konseptiyle özel dekorasyonlar yapıldı. Çalışmalarda, 1.5 ton buz, 300'er kilo kiraz, çilek, nektarın, şeftali, tropik meyveler, muz, erik ve kayısı, dekor için 400 kilo kabak, 700 kilo karpuz, kavun ve çok miktarda şeker, çikolatayla 50 şişe şampanya kullanıldı.
Otelin aşçıbaşı Özgür Maloğlu, 11 kişilik ekiple yaptıkları çalışmayı 3 günde tamamladıklarını söyledi. Genel Müdür Ali Osman İlhan da "Bu hafta özellikle meyve, çikolata ve buzla ilgili bir çalışmamız oldu. Müşterilerimizin gecenin ilerleyen saatlerine kadar hazırlanan programdan ayrılmamaları da yapılan organizasyonu beğendiklerinin kanıtı oldu. Tümü daha sonra bana teşekkür etti" dedi.
Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) -