Derneğin Antalya yöneticileri ile dernek üyeleri ve misafirlerinin katıldığı yemek öncesi kokteyl verildi. Antalyalı gurmeler ve misafirleri, daha sonra otel mutfak ekibinin organik ürünler kullanarak hazırladığı ve zengin görsellikle sunulan organik lezzetlerin tadına baktı.
Tam buğday unu, ızgara enginar, yeşil zeytin, kuru domates ve avakado ezmesi, organik zeytinyağı, filiz biberiye, eski kaşar ve diş sarımsaktan oluşan 'Organik Lezzetler Tabağı' sunumu ile başlayan gecede, avokadolu humus ve organik domates tozu ile tatlandırılmış bebek ahtapot adlı deniz ürünü büyük beğeni kazandı. Yerli ve yabancı uluslararası şaraplar eşliğinde kerevit sırtı, bahçe yeşillikleri, bıldırcın yumurtası poşe ve limon ezmesi ile kerevit sırtı salatası, organik soğan çorbası, organik meyveli limonlu sorbet, dağ kekikli dana bonfile madalyon ve soğuk sufle gurmelerden tam not aldı.
MÜKEMMELLİĞE TEŞEKKÜR
Chainedes Rotisseurs Antalya Bölge Başkanı Nihat Tümkaya, derneğin organizasyonları içerisinde yer alan gala yemeğine ev sahipliği dolayısıyla Paloma Hotels ailesine ve Genel Müdür Ayhan Çakıcı'ya, Genel Müdür Yardımcısı Ertan Dalkılıç, Yiyecek ve İçecek Müdürü Mustafa İsen, restoran müdürleri Mahmut Yalçınkaya ve Murat Aydın ile F&B ekibine, Yiyecek Üretim Direktörü İsmail Gürsoy, Mutfak Şefi Şafak Çiller, Haydar Geçit, Çağdaş İlker ve Mutfak ekibi ile mönü sunumunu yapan Paloma Hotels Yiyecek ve İçecek Grup Direktörü Uluç Ali Yenerler'e teşekkür etti ve derneğin plaketlerini sundu.
ANTALYA, (DHA)
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |