Antalya'da sahillerde hafta sonu yoğunluğu
Antalya'da sahillerde hafta sonu yoğunluğu
Ahu Tuğba için Atlas Sineması'nda tören düzenlendi
Ahu Tuğba için Atlas Sineması'nda tören düzenlendi
Antalya'daki yangında 2 gecekondu küle döndü
Antalya'daki yangında 2 gecekondu küle döndü
Ruslar Muratpaşa'yı örnek alacak
Ruslar Muratpaşa'yı örnek alacak
13 Kasım 2011 Pazar - 10:25

Antalya 2 deprem kurbanını uğurladı

Van'daki son deprem Antalya'dan da iki can aldı. Görevli olarak Van'a giden Tarkan Aydın ile Serik eski Emniyet Müdürü Selman Kerimoğlu Bayram Otel'in enkazının altında kaldı. Cenazeler Antalya'ya toprağa verildi.

Antalya 2 deprem kurbanını uğurladı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

VAN’da depreminden sonra havalimanında yaşanan yoğunluk nedeniyle eğitim amaçlı Van’a giden Antalya Havalimanında görevli Tarkan Aydın, yıkılan Bayram Otel'inin enkazında hayatını kaybetti. Aydın, facebook sayfasında profil fotoğrafına sarı kart koyarken, ‘VAN way tikcet’ (Van bileti) diyerek deprem bölgesine gideceğini yazmıştı.

Antalya Havalimanı’nda yolcu hizmetleri şefi olarak görev yapan Tarkan Aydın, Van’da yaşanan deprem felaketi sonrasında, havalimanındaki hava servisi personeline eğitim amaçlı olarak 9 Kasım Çarşamba günü sabah saat 06.00 uçağı ile Antalya’dan hareket etti. Tarkan Aydın, facebook sayfasında ise Van’a gidiş için aldığı uçak biletinin resmini koydu. Bayram Oteli’nde kalmayı tercih eden Aydın, Van’a gittiği gün depreme yakalandı. Bayram Oteli’nin enkazından Aydın’ın da cansız bedenine ulaşıldı. 

Van’a tek gidişlik bilet alan Aydın, facebooktaki bilet fotoğrafının altına ise 'VAN way ticket', yazdığı görüldü. Tek gidişlik bileti için İngilizce ‘one’ kelimesini de Van şehrine uyarlayarak yazan Aydın’ın içine sanki geri dönemeyeceği doğmuş gibiydi. Aydın facebooktaki profil fotoğrafınıda değiştirip ‘sarı kart’ koymuş. 

BİR ARKADAŞI BAŞKA OTEL ÖNERMİŞ

1996 yılından beri özel bir yer hizmetleri veren firmada görev yapan Tarkan Aydın’ın ‘VAN way ticket’ yazılı tek gidişlik uçak biletinin altına arkadaşlarının yazdığı yorumlarda iyi yolculuklar dilenirken, bir arkadaşı da ‘aman dikkat yine deprem olmuş orada’ diye uyarıyor. Bu uyarıya Aydın’ın cevabı ise akşam saatlerinde yakalanacağı depremden habersiz bir şekilde ‘yes 5 küsur’ şeklinde oluyor.

SANKİ İÇİNE DOĞMUŞ

Van'da meydana gelen ikinci deprem sonrasında Aydın'ın enkaz altında olduğunu öğrenen yakınları, facebook sayfasına ‘Dönüşünü 4 gözle bekliyorum’, ‘biraz daha dayan Tarkan nolur’, ‘Ateş düştüğü yeri yakar derler ya, benim içim bu kadar acıyorsa Allah sana daha yakın olanlara sabır versin dostum. Hala umutla bir ses bekliyorum', 'İçine mi doğdu be abi de, böyle tek yön dedin buna sen' gibi yorumlar yazıldı.



ARKADAŞLARI DA SARI KART GÖSTERDİ

Tarkan Aydın’ın ölümü tüm yakınları ve arkadaşlarını yasa boğarken, facebook sayfasında Van’a giderken kullandığı sarı kart fotoğrafı ise onun anısına tüm arkadaşları tarafından profil resmi olarak değiştirildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Cenazesi Antalya'ya getirilen Tarkan Aydın için Muratpaşa Camii'nde tören düzenlendi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Aydın'ın eşi Hatice Aydın ile oğlu 10 yaşındaki Alptemur da katıldı. Törene ayrıca Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu, Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Canan Çelebioğlu Tokgöz, şirketin üst düzey yöneticileri, yakınları ve mesai arkadaşları katıldı. Tarkan Aydın'ın eşi Hatice Aydın, taziyeleri kabul ederken, bir ara gözyaşları içinde yanına gelen oğlu Alptemur Aydın'ı da teselli ederek gözyaşlarını sildi. Kılınan namazın ardından Tarkan Aydın'ın cenazesi, Uncalı Mezarlığı'na defnedildi.

SELMAN KERİMOĞLU DA TOPRAĞA VERİLDİ

Van’da ikinci depremde yıkılan Bayram Oteli enkazı altında hayatını kaybeden Çelebi Hava Servisi Van İstasyon Müdürü, emekli emniyet müdürü 47 yaşındaki Salman Kerimoğlu, Antalya'da toprağa verildi.

Van'da meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki ikinci depremde yıkılan Bayram Oteli enkazında hayatını kaybeden Çelebi Hava Servisi Van İstasyon Müdürü Salman Kerimoğlu’nun cenazesi, dün akşam saatlerinde havayoluyla Antalya’ya getirildi. Kerimoğlu için Muratpaşa Camii’nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Kerimoğlu’nun tabutu Türk Bayrağı'na sarıldı. Törene emekli emniyet müdürünün eşi Serpil Kerimoğlu, çocukları 25 yaşındaki Önder, 22 yaşındaki Sinem ve 10 yaşındaki Ögeday ile eski mesai arkadaşları, Çelebi Hava Servisi çalışanları ve yakınları katıldı. Törenin ardından Salman Kerimoğlu’nun cenazesi, Uncalı Mezarlığı’nda defnedildi.



Serik İlçe Emniyet Müdürüyken 2002 yılında emekli olan Salman Kerimoğlu'nun, kısa süre önce Sabiha Gökçen Havalimanı'nda görevliyken Van'a tayin olduğu belirtildi. Evli ve üç çocuk babası olan Kerimoğlu, uzun yıllar Antalya’da Portakdeniz firmasında güvenlik müdürü olarak görev yapmıştı. Ailesi ile birlikte bir yıl önce Van’a taşınan Kerimoğlu, depremde evlerinin büyük hasar görmesi sonrasında eşi ve çocuklarını Antalya’ya göndermişti. Kendisi ise Bayram Otel’de kalmayı tercih eden Kerimoğlu da ilk depremden kurtuldu ancak ikinci depremde hayatını kaybetti.

Mehmet ÇINAR/ ANTALYA, (DHA) -

 
Kozinoğlu cezaevinde hayatını kaybetti
 
İstifa etti halk bayram etti
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
altemur alp aydın 8 Mayıs 2012 Salı 11:20

orada bulunan ben tarkan aydın ın oğlu olarak annemle hüzünlenirken allahın malı gazetecilriniz bizi cekmesi sizce doğrumu sizi şiddetle kınayıp beddua okuyorum

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arıcı'dan DÖSİAD'ı ziyaret
Geçtiğimiz ay Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan yardımcılığı görevine atanan ...
Kılıçdaroğlu'nun gizli ziyaretinden fotoğraflar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün gece gizlice Antalya'ya geldi.
Hitit Rallisi için nefesler tutuldu
Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 7'nci ve son ayağı olan 38'inci Hitit Rallisi, ...
 
Kaş'ta İrlanda film festivali
Türkiye'de ilk defa düzenlenen 'İrlanda Film Festivali' Antalya'da Kaş ...
200 liralık desteleri böyle saçtı
Mırız Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Akanay Mırız, Antalya'daki ...
Türkiye'deki 9 milyon engelli 74 milyonun sorunu
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji ve Genetik Anabilim ...
 
O telefonlar şimdi müzelik
Türkiye'de 1994 yılından itibaren kullanılmaya başlanılan ve o yıllarda ...
Antalya İl Başkanlığı’na kimler aday?
Sahte içki üretene satana 61 yıl hapis
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde 3 Alman öğrencinin ölümüne, 4'ünün de zehirlenmesine ...
 
Dursun Gündoğdu
Değirmenin suyu nereden geliyor?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ölüm yatının sırları
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Diplomatik gelişmeler
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
757 yıllık bir Yörük geleneği
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Nedir bu yaşadıklarımız?
İsa Altun
İsa Altun
İban vurgununa dikkat
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Eylül ayı sağlık konularıyla ilgili dikkatli olmanız gereken bir ay. Ayın ilk haftasında sorumluluklarınız, çalışma ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva