Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Letoonia Golf Resort Otel'de, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldömününde 93 metre uzunluğunda, üzerinde Türk bayrağı motifleri bulunan pasta yapıldı. Oteldeki yerli ve yabancı tatilcilere ikram edilen pastanın yapımında 650 yumurta, 70 kilo süt, 60 kilo krema, 60 kilo un, 50 kilo şeker, 30 kilo tereyağ, 25 kilo muz, 20 kilo çikolata ve 10'ar kilodan fazla tereyağ, böğürtlen, frambuaz, kivi, kestane şekeri, karamel sos ve kaymak kullanıldı.
Otelin genel müdürü Bozkurt Atilla, pastanın Zafer Bayramı nedeniyle aşçıbaşı Ali Doğan ve mutfak ekibi tarafından 1 günde hazırlandığını belirtirken, "93 metre uzunluğunda Türk bayraklı pastamızla Zafer Bayramı'nı kutladık" dedi.
Namık Kemal KILINÇ/ SERİK(Antalya),(DHA)-