Apple'ın bir süredir isim değişikliği yapacağı telefonu nihayet tanıtıldı. Resmi olarak yapılan tanıtım ile telefonun iPhone 16e ismine sahip olduğu görüldü. Telefon ABD'de 599 dolarlık bir başlangıç fiyatıyla çıkarken, Türkiye'de 47 bin 999 TL'ye çıktı.
Uygun fiyatlı iPhone almak isteyenlere bir seçenek oluşturan Apple, kendi geliştirdiği C1 isimli, 5G modeliyle telefonu tanıttı.
Tasarım olarak sızıntılardaki kamera kurulumuna sahip olan iPhone 16e, 6,1 inç 60 Hz Super Retina XDR ekrana sahip. A18 işlemcisine sahip olan iPhone 16e, iki farklı renk seçeneği ile sunuldu.
Telefonda 48 MP'lik tek bir kamera bulunuyor. Fusion kamera özelliğinde olan kameraya alt tarafta USB-C portu eşlik ediyor.
Telefonda Face ID bulunuyor. Aktarıldığı kadarıyla telefon tek tam dolu şarj ile 26 saatlik video izleme performansı sunuyor.
(Odatv.com)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |