THY Dünya Golf Kupası Antalya'da
THY Dünya Golf Kupası Antalya'da
ENAG enflasyon verilerini açıkladı
ENAG enflasyon verilerini açıkladı
Bürokraside yeni atamalar Resmi Gazete'de...
Bürokraside yeni atamalar Resmi Gazete'de...
Serik'te keçiboynuzu uyarısı
Serik'te keçiboynuzu uyarısı
24 Haziran 2024 Pazartesi - 11:00

Youtube İzlenme Sayısı Nasıl Yükselir?

Günümüzde sosyal medya platformlarını kullanan oldukça fazla kişi vardır. Herkes en az bir sosyal medya kullanıyor denebilir.

Youtube İzlenme Sayısı Nasıl Yükselir?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bunlar arasında en popüler olarak tercih edilenlerden biri de youtubetur. Youtube, 2000’li yıllarda ortaya çıkan ve büyük bir başarı yakalayan video paylaşım platformudur. Hem dünyada hem de ülkemizde oldukça fazla kullanıcısı olan youtube’a her geçen gün daha fazla kullanıcı kaydolmakta ve binlerce yeni video yüklenmektedir.

Dünyada kullanılan en büyük ve yaygın arama motoru Google olurken, vher türlü video içeriğinin arandığı en büyük video platformu da youtube olmaktadır. Dizi, film, çizgi film, belgesel, müzik, ders videoları, çocuk şarkıları, geçmiş tv yayınları, canlı tv yayınları, eğitici videolar, nasıl yapılır, nasıl kullanılır videoları gibi aklınıza gelebilecek her alanda videoyu youtubeta bulmak mümkündür. Topluluk kurallarını ihlal etmediği sürece milyonlarca videoya youtubetan erişebilirsiniz.

Sosyal medyada fenomen olma ve içerik üreticiliği gibi kavramlar, zamanla sosyal medya sayılarının artması ile ortaya çıkmıştır. Kullanıcılar bu şekilde oldukça fazla popülerlik elde edebildikleri gibi artık ünlü denecek kadar da tanınan hesaplar arasında yer almaya başlamıştır. Elbette her platformda olduğu gibi youtube’ta da izlenme sayıları, abone sayıları gibi etkileşim sayıları önemlidir.

Youtube’a özellikle yeni kaydolan ve bir an önce fenomen youtuberlardan biri olmak isteyen kullanıcılar, bir an önce abone sayılarını ve izlenme sayılarını arttırmaya çalışırlar. Bu etkileşim sayılarına göre kullanıcıların reklam alma, marka işbirlikleri, gelir elde etme ve diğer konulardaki başarıları ve ihtimalleri artar. Dolayısıyla bu amaçla kendi kanallarını açtıkları youtube hesaplarında etkileşim arttırmanın da yollarını ararlar.

Youtube’a sadece video yüklemek için üye olunmaz. Kullanıcıların birçoğu, beğendikleri kanalları takip etmek ve daha kısa sürede haberdar olabilmek, yorum yapabilmek ve beğeni sayısı verebilmek için de kaydolurlar. Youtubetan video izleyen ve birçok alanda kullanan oldukça fazla kullanıcı vardır. Bu kullanıcıların ilgisini çekebilmesi ve beğenilmesi için video çeken de oldukça fazla kanal sahibi vardır. Bu kanal sahipleri, videolarının daha fazla kişiye ulaşabilmesi ve daha çok etkileşim alabilmesi için ne yapacaklarını merak ederler. Birçok yöntem uygulayarak youtube etkileşim sayılarını arttırmaları mümkündür.

Sosyal medya platformlarında etkileşimin önem kazanması ile birlikte satın alma hizmetleri de popüler oldu. Siz de youtube izlenme sayısı satın alabileceğiniz paketlere bakarak size uygun olanı tercih edebilirsiniz. ( örnek olarak https://izlenmebayi.com/youtube-izlenme/ sayfasına bakabilirsiniz )

Youtube izlenme sayısı belirlerken bunu tıklanma oranına göre belirlemez. Videonun en az 30 saniyesinin izlenmiş olması ile izlenme sayısı istatistikleri çalışmaya başlar. Bu gerçek zamanlı bir süredir. Yani videoyu sararak 20 saniyede bitirdiyseniz, bu izlenme sayısına etki etmez. Bu gibi detaylarla birlikte hesaplanan izlenme sayıları, kanal sahipleri için oldukça önemlidir. Bu sayede hangi tür videolarda başarılı olduklarını, hangi videoların daha az izlendiğini veya videoların nereden sonra izlenmekten vazgeçildiğini öğrenirler.

Uygulaması bir o kadar kolay olan bu yöntemler sayesinde youtube videolarınızdaki izlenme sayılarını ciddi şekilde arttırabilirsiniz. Aynı zamanda abone sayılarınızda da artış olacaktır. Önemli olan bu yöntemleri doğal bir şekilde ve düzenli olarak uygulamaktır.

 

 
75 yaşındaki hastanın kalbine tıpa takıldı
 
30 yılın rekoru bekleniyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şirket Pikniği Planlamada Etkinlik Ofisi Farkı
Etkinlik Ofisi, iş güvenliği etkinliklerinden şirket pikniklerine ve AVM ...
Turkcell Numara Taşıma Nasıl Yapılır?
Numara taşıma işlemi, Türkiye'deki tüm operatörlerde ücretsiz olarak sunulmaktadır.
Güvenilir Askeri Malzeme Tedarikçiniz Askeri Market
Askeri Market, sadece askeri personel için değil, aynı zamanda polis ve ...
 
Fırsat Ürünleri ile Avantajlı Alışverişin Keyfini Çıkarın
Alışveriş tutkunları için fırsatlar sunan Hepsiburada, her gün binlerce ...
Elselab ile Web Uygulama Geliştirme
Dijital dönüşümün hızla ilerlediği günümüzde, işletmelerin çevrimiçi varlıklarını ...
Açık Hava Reklam Malzemelerinde Güvenilir Adres
Reklam sektörü, sürekli yenilikler ve estetik beklentilerle şekillenirken, ...
 
Ses Yalıtımının Önemi
Birçok farklı ses yalıtımı yöntemi vardır. Bunlar arasında ses emici malzemeler ...
Livaproxy ile Güvenli ve Etkin İnternet Kullanımı İçin İpv6 Proxy
IPv6 proxy kullanmanın pek çok avantajı bulunmaktadır. Öncelikle, kullanıcıların ...
Bodrum Göcek - Marmaris Yat Kiralama
Yat kiralama fiyatları, yatın büyüklüğü, kapasitesi, hizmetleri ve kiralama ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Barışçı adımlar
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Sıcak çok sıcak / Kemer ve sanat
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Milenyum sıcakları kavuruyor
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva