Kayyım ekibinin başına, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın en sevdiği şarkıcı Yavuz Bingöl getirildi. MESAM'a kayyım atanmasına ilk tepkiler, halk müziği sanatçıları Erdal Erzincan ve Sabahat Akkiraz'dan geldi.
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Erdal Erzincan, "Orhan Gencebay dinlemeden ve hiç dikkate almadan 40 yıl boyunca bağlamayı taşımanın da başka bir onuru varmış. Şimdi bunu doyasıya yaşıyorum" ifadelerini kullanırken, Sabahat Akkiraz da "Sanatçının en tiksindiğim modeli; sanatıyla, mesleğiyle, işiyle değil yancılığı, yalakalığı ile çanak yalayarak,dışı sanatçı içi çöplük olan modeldir" açıklamasında bulundu.
MESAM'da AKP'li şarkıcı Orhan Gencebay, Arif Sağ yönetimini hedef almış yaptığı açıklamalarla Erdoğan ve ekibine müdahale çağrısı yapmıştı.
(Gerçekgündem)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |