Sezona müzik eşliğinde keyifli başlayan müdürler, ev dışı tüketim sektörüne de hizmet sunan Tukaş'ın 'catering ürünleri' arasında yer alan bezelye, bamya, taze fasulye, mısır, közlenmiş biber, patlıcan konserveleri, mayonez ve ketçapları inceleme fırsatı buldu. Gecenin gözde ürünü ise ilk kez üretilip piyasaya sunulan 'patlıcan sosu' oldu.
Linos Ajans'ın düzenlediği organizasyonda konuşan OSMED Başkanı Murat Arıncı, yoğun geçecek bir turizm sezonuna başlandığını, şimdiden birçok turistik konaklama tesisinin ful kapasite çalıştığını belirtti. Arıncı, "Birbirinden ayrı satın alma ve tedarikçi firma paylaşımının, dünya standartlarına uygun bir şekilde turizm sektöründe büyümesinden OSMED üyeleri olarak çok mutluluz. Bu birlikteliğin devam ederek, Türk ve dünya turizmine faydalar sağlayacağına inanıyoruz" dedi.
Otellerin satın alma müdürlerinin 'Sezona Merhaba Yemeği'ne ev sahipliği yapan Tukaş Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ticari direktörü Şah Karataş ise Tukaş'ın 50 yılı geride bırakıp, dünya markasına dönüştüğünü kaydetti. Karataş, "Ustalığımız ve ürünlerimizin değişmeyen lezzetiyle, tüketicilerle yalnızca evlerdeki sofralarda değil, ev dışı tüketim kanallarında da buluşmayı hedefledik. Piyasaya, 'Tukaş Catering' ürünlerimizle iddialı şekilde girdik. Tüketici dostu, sağlıklı ve lezzetli ürünlerimizle, otel mutfaklarının da çözüm ortağı olduk" diye konuştu.
Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA)