Antalyalı tadım ustalarının buluştuğu geleneksel gala yemeğinde tadım ustası gurmelere otelin mutfak ekibi tarafından hazırlanan ve sunulan Hand Made Buratta Cheese, Fermente Salmon, siyah kinoa salata, ördek göğsü, karadut sorbe, sumaklı kuzu sırtı ve tiramisu ikram edildi. Menüde yer alan birbirinden lezzetli yemekler ve yemeklerle eşleştirilen içecekler, Chaine des Rotisseurs Antalya üyelerinden tam not aldı.
Chaine des Rotisseurs Antalya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tümkaya, organizasyona ev sahipliği yapan dernek üyesi Bora Karaer ve otel ekibine yönetim kurulu adına teşekkür ederek derneğin plaketlerini sundu.
ANTALYA, (DHA)
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |