Chaine des Rotisseurs Antalya yönetiminin Konyaaltı'ndaki The Grill House'da düzenlediği geleneksel yemek öncesi, kokteyl verildi. Kokteylde konuklara kanepe ve fingerfood ikramı yapıldı. Antalyalı tadım ustalarına lezzet şöleni yaşatılan yemeğin başlangıcında ise gorgonzola, parmesan ve goudadan oluşan peynir tabağı ve pesto sos ile hazırlanan misket mozarella salatası sunumu yapıldı. Ana yemekten önce bir başka lezzet ise deniz mahsullerinden oluşan risotto tabağı oldu.
İşletmenin özel yemeği kaşarlı köfte, antrikot ve kuzu pirzola tabağı ise ana yemek olarak ikram edildi. Yemeğin sonunda misafirlere tatlı ve organik ürünlerden oluşan meyve ve çerez tabağı sunuldu.
Chaine des Rotisseurs Antalya Yönetim Kurulu Başkanı M. Nihat Tümkaya, işletmeci Timur Karademir, restoran şefi Ulaş Türümen, servis şefleri Ümit Asil ve Himmet Kılınç, mutfak şefi Kemal Adıbelli, yardımcısı Mustafa Zeki Özelbistan ile mutfak ekibine teşekkür etti ve derneğin plaketlerini sundu.
ANTALYA, (DHA)
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |