Muratpaşa Belediyesi’nin ramazan ayına özel geleneksel iftar programları binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. Dayanışmanın, paylaşmanın ve bereketin simgesi haline gelen iftar sofralarının ikinci adresi Varlık Mahallesi kapalı pazar yeri oldu. Bahçelievler, Altındağ, Varlık ve Deniz mahallelerinden gelen 2 binden fazla ilçe sakini, dualar eşliğinde oruçlarını açtı.
İftarların aynı zamanda sosyalleşme imkanı sağladığını söyleyen mahalle sakinlerinden Mustafa Yaydemir, "Tanıdık insanlarla bir araya gelebiliyoruz diye bu yıl da iftara katılmak istedim. Belediyemiz halkı düşünüyor" dedi ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür etti.
İftara katılan Yakup Şahinoğlu, "Organizasyon güzel, halka yaklaşım güzel. Halk zaten bunu arıyor. Halk, elinden tutulmasını bekliyor" diye konuştu. Şahinoğlu, iftar yemeklerini de güzel bulduğunu belirtti. Azize Baturay ise "Her şey çok güzel. Emeği geçen herkese başta başkanımız Ümit Uysal olmak üzere teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ayfer Çiğdemgül, iftar programlarından memnun olduğunu belirterek, "Yemekler de çok güzel, daha ne olsun" dedi.
ANTALYA, (DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |