Yaklaşık 50 yıl önce İstanbul'da küçük bir dükkanda başladığı lezzet yolculuğuna bugün 41 şube ile devam eden Günaydın, 42'nci şubesini Antalya'da açtı. Lezzetten taviz vermeyenlerin adresi Günaydın, Lara'daki yeni yerinde 'Kebap & Steakhouse' konseptinde konuklarını ağırlamaya başladı. Fener Mahallesi'nde eski Konyalılar Restaurant'ın olduğu yere açılan Günaydın, 3 bin 400 metrekare alanda hizmet vermeye başladı. 390 kişiyi aynı anda ağırlayan, oyun alanı, açık ve kapalı bölümleri bulunan mekanda çiğ et satışı da yapılıyor.
İş toplantıları, aile yemekleri ve kutlamalar için akla gelen ilk yerler arasında yerini almaya aday Günaydın'ın kurucusu ve ortaklarından Cüneyt Asan, ünlü et markasını Antalya'ya taşımaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Antalya'nın talebine daha fazla kayıtsız kalamadıklarını belirten Asan, "Günaydın markası ile Antalya birbirine yakıştı" dedi.
ANTALYA, (DHA) -