Geleneksel ramazan alanı düzenleyen otel, şerbetçi, Karagöz Hacivat, hokkabaz, kır kahvesi gibi detaylar ve sahne şovlarıyla iftar yemeğinden çok daha fazlasını vaad ediyor. Zengin iftariyeliklerle başlayan lezzet yolculuğu, açık büfe ve set mönü seçenekleriyle alternatif mönüler sunuyor. Ustaların özel tarifleriyle Osmanlı mutfağının unutulmaz lezzetlerini içeren mönüler, muhteşem tatlı seçenekleriyle damaklarda iz bırakıyor.
Menü
İftariyelik: Hurma, siyah zeytin, yeşil zeytin, tulum peyniri, ceviz, çemenli Kayseri pastırması, domates, salatalık, bal, gül reçeli
Fırından susamlı ramazan pidesi, Karadeniz tereyağı ile
Şerbet ve hoşaf çeşitleri
Çorbalar: Sütlü badem, kremalı tavuk, kıymalı tel şehriye, mercimek
Ara sıcak: Sebzeli muska böreği, tepsi böreği, tavuklu krep bohçası, patatesli muska böreği, tereyağlı mantı
Salata: Ege salatası, ince kıyılmış kaşık salata, roka salatası, çoban salata, Akdeniz yeşilliklere salatası
Ana yemek: Saray usulü Hasan Paşa köftesi, etli ekmek dolması, kuzu Kafkas sarma, beğendili hünkar kebabı, Topkapı usulü piliç, ada usulü güveç
Tatlı: Vişne soslu kazandibi, kaymaklı ayva, Türk tatlı tabağı, kaymaklı şöbiyet, damla sakızlı fırın sütlaç
Kişi başı fiyat: 7 farklı set mönü ve açık büfe seçeneğiyle 50-70 TL arası