Bucak Belediyesi, sokak hayvanlarının daha rahat bir ortamda barındırılması ve beslenmesi amacı ile Katran dağı yolu üzerinde bulunan 7 bin 500 metrekarelik alana Hayvanseverler Derneği ile birlikte çok amaçlı hayvan rehabilitasyon merkezi yapım çalışmalarına başladı.
Katran dağı yolu üzerinde mülkiyeti belediyeye ait sahada alt yapı çalışmaları yapılan Çok Amaçlı Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi alanında incelemelerde bulunan Belediye başkanı Emrullah Ünal, “Altyapı düzleme çalışmaları tamamlandıktan sonra buraya çok amaçlı hayvan barınakları, hizmet binası, rehabilitasyon merkezi yapacağız. Burada sokak hayvanlarımızın bakımları, beslenmeleri, aşıları ve ameliyatlarına kadar hepsi yapılarak can dostlarımızın yanında olacağız" dedi.
Halim AKCA/BUCAK, (DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |