Kurban Bayramına sayılı gün kala Antalya'da faaliyet gösteren kasaplar, hazırlıklarını tamamladı. Antalya Kasaplar Odası koordinatörlüğünde arife gününden bayram bitimine kadar çalışmaları kararlaştırılan kasaplar, vatandaşların kurban etlerini belirlenen ücretlerde işleyerek buzdolabına kaldırmaya hazır hale getirecek. 1 kilo eti kıymaya dönüştürmek isteyen vatandaşlar kasaba 3 TL, kuşbaşı et işletmek isteyen 4 TL, kemikli etin işlenmesi ise 5 TL olarak ücretlendirildi.
Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, Antalya'da odaya bağlı 300'ün üzerinde esnaf bulunduğunu belirtti. Et işleme ücretlerine 5 yıldır zam yapmadıklarını anlatan Yardımcı, süper marketlerde gerçekleştirilen kurbanlık satışına karşı olduklarını da söyledi.
İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |