Gastronomi sanatının ve servisinin gelişmesini amaçlayan Paris merkezli Chaine des Rotisseurs Derneği Antalya üyeleri, Concorde De Luxe Hotel Lara'da düzenlenen gala yemeğinde bir araya geldi. Dernek üyeleri ve eşlerinin katıldığı gala yemeğinde Antalyalı gurmeler, otelin tecrübeli aşçıları tarafından seçilen ve hazırlanan yemeklerin tadına baktı, sunumu en ince ayrıntısına kadar inceledi.
Gurmelere, otel aşçıları tarafından özenle seçilen somon grawlas, taze zencefilli yeşil fıstık çorbası, enginar göbeğinde jumbo karides ızgara, kuru erik ile tatlandırılmış cevizli Pekin ördeği press, kök bitkileri ile aromalandırılmış yaban mersini sorbe, kuzu bonfile ızgara, parizyen sebzelerle yeşil kuşkonmaz, tatlı olarak da brendiscup kase içinde brendi ile lezzetlendirilmiş vişneli mousse sunuldu.
Lezzet ve keyfin bir arada yaşandığı gecede konuşan Chaine des Rotisseurs Antalya Başkanı Nihat Tümkaya, ev sahipleri Concorde De Luxe Hotel Lara Genel Müdürü Gökhan Ergen, Otelin Yiyecek İçecek Müdürü Cengiz Karabıyıkoğlu ve Aşçıbaşı Tamer Çizmeci ile servis hizmetlerini gerçekleştiren personele teşekkür ederek, derneğin teşekkür plaketlerini sundu.
ANTALYA, (DHA)