Beklenenin üstünde ürün veren şeftali ağaçları, yetiştiricisinin yüzünü güldürdü. Rekoltenin üzerinde yetişen şeftali üreticisinin en büyük sorunu, pazar ve tüccar bulunmaması. Elde kalan şeftaliler ya komposto ya da reçel olarak değerlendiriliyor. Taze olarak tüketilen şeftalilerin en büyük özelliği, elde kalsa bile kışlık yiyecekler sınıfına alınarak komposto ve reçel olarak değerlendirilebilmesi.
Sadun KILIÇ/AĞLASUN, (DHA)
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |