Gastronomi sanatı ve servisinin gelişmesini amaçlayan Paris merkezli 800 yıllık ChaineDesRotisseurs Antalya üyeleri, Nisan ayı gala yemeği için Akra Barut Otel Asmani Restaurant'ta buluştu. Otelin çatı katında, muhteşem Akdeniz ve Toros Dağları manzarasına karşı dünya mutfaklarının seçkin örneklerini konuklarına sunan Asmani Restaurant'taki yemeğe katılan Antalyalı gurmeler yemek yemeyi keyfe dönüştüren gecede mutfak ekibinin özenle hazırlayıp, servis ekibinin titizlikle servis ettiği özel mÖnüdeki lezzetleri tattı.
Türkiye ChainedesRotisseurs Yönetim Kurulu Üyesi Jeff Hakko, Tavit Köletavitoğlu ve dernek üyesi 49 gurmenin eşleri ile katıldığı organizasyonda, mönüdeki her bir lezzet, tüm konuklara aynı anda servis edildi. 7 ayrı lezzetin 7 ayrı şarap ile eşleştirildiği gecede, yemek öncesinde şeflerin hazırladığı mönünün de kısa bir tanıtımı yapıldı. Tanıtımın ardından ChaineDesRotisseurs Antalya Derneği Başkanı Nihat Tümkaya ve dernek üyeleri konuklarla birlikte kadeh kaldırarak yemeği başlattı.
ChainedesRotisseurs Antalya Bölge Başkanı Nihat Tümkaya ve Jeff Hakko, Akra Barut Otel Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Polat'a bu çok özel davete yaptıkları ev sahipliği için teşekkür etti. Tümkaya ve dernek yönetim kurulu üyeleri, organizasyon öncesi ve süresince büyük özveri ve dayanışma örneği sergileyen Asmani Restaurant yönetiminde Executive Chef Abdullah Alparslan ve ekibine, restoran müdürü Uğur Ercan'a, servis müdürü Timuçin Hindioğlu ve ekibine hazırlık ve sunumları için teşekkür edip plaket sundu.
ANTALYA, (DHA) -