Serik'te keçiboynuzu uyarısı
Serik'te keçiboynuzu uyarısı
KONSEM TYT yaz kampı için son çağrı
KONSEM TYT yaz kampı için son çağrı
‘Vicdanımıza hesap veriyoruz’
‘Vicdanımıza hesap veriyoruz’
Kepez'de bir depodaki plastik kasalar yandı
Kepez'de bir depodaki plastik kasalar yandı
1 Temmuz 2024 Pazartesi - 07:23

''Suriyeli 5 yaşındaki çocuğu taciz etti'' iddiası Kayseri'yi karıştırdı

KAYSERİ’nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir kişinin, 5 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiası üzerine toplanan kalabalık, araçları ters çevirirken, yabancı uyruklu kişilere ait bazı iş yerlerini ateşe verdi.

 Suriyeli 5 yaşındaki çocuğu taciz etti  iddiası Kayseri yi karıştırdı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Valilikten yapılan açıklamada taciz şüphelisinin polis tarafından yakalandığı, çocuğun da koruma altına alındığı belirtilirken, vatandaşlardan itidalli davranmaları istendi.

Olay saat 21.00'de Danişmentgazi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu bir kişi, 5 yaşındaki yabancı uyruklu çocuğu taciz ederken yakalandı. Olay sonrası toplanan mahalle sakinleri, şüpheliyi yakalamak için taşkınlık çıkardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis Özel Harekat ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, bölgeden uzaklaştırılırken, kalabalık grup araçları ters çevirdi ve yabancı uyruklu vatandaşlara ait bazı iş yerlerini ise ateşe verdi. TOMA araçları ile müdahale edilen olayda polisin, kalabalığı dağıtmak için müdahalesi sürüyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Kayseri Valiliği olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamada, "İlimiz Danışmentgazi Mahallesi'nde Suriye uyruklu bir şahsın, küçük yaştaki Suriye uyruklu bir çocuğa yönelik taciz davranışı neticesinde emniyet birimlerimizce şahıs gözaltına alınmış olup, çocuğumuz ise birimlerimizce koruma altına alınmıştır. Konu tarafımızca titizlikle takip edilmekte olup vatandaşlarımızın itidalli davranarak resmi makamlarca belirtilen açıklamalar haricinde herhangi bir eylemin içerisinde olmamaları hususunda kamuoyuna saygıyla sunulur" ifadelerine yer verildi.

VALİ ÇİÇEK: 5 POLİS YARALANDI

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, vatandaşların huzurunu sağlamak için etkinlikler düzenledi. Vali adına bir apartmanın balkonuna bir vatandaşlarımıza görünmeyin notları bulundu. Olayları yatıştırmaya çalışan 5 polisin yaralandığını söyleyen Vali Çiçek, "Ben öfkenizi iyi anlayabiliyorum. Şu an gerçekten çok yardıma ihtiyacınız olduğunu ve bu olayın alçak bir olay olduğunu biliyorum. Ben size valiniz olarak söz veriyorum. Bir daha Danişmengazi Mahallesi'nde böyle bir alçaklık olmayacak. Hepinizin Canı yanıyor yapabiliyor. Sizin bu Colorado dernegi için dağlarda, taşlarda virüsle mücadele eden polis oyuncuları için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ben sizin mesajınızı aldım. Allah rızası için hiçbir polisimizin partisi kanamasın. Ne gerekiyorsa. Burada kimsenin canı yanmıyor. Şu anda 5 polisimiz yaralı. Devlet ihtiyacını sonuna kadar yapacaktır. Herkesin dağılmasını istiyorum" dedi.

Furkan KAVUKLU/ KAYSERİ, (DHA)-

Etiketler:
 
Barışçı adımlar
 
İzmir'de yangın nedeniyle 335 hayvan koruma altına alındı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 1 Temmuz 2024 Pazartesi 08:06

Dünyada önümüzdeki yıllarda ülkeler için en önemli sorun göç ve gıda sorunu olacak.Hadi gıdayı üreterek geç de olsa yapabiliriz.Ancak göç sorununu nasıl çözeceğiz,ülkemize düzensiz vaziyette 10 milyon 12 milyon kadar yabancı uyrukluların girdiği açık kaynaklarda yazılıyor çiziliyor söyleniyor. Biz bu Arap baharı denen sahte sözlere inanarak neden milyonlarca Suriyeliye sınırlarımızı açtık ki.ABD ve batının yalanlarına inanarak Suriye ile durduk yerde kötü olduk.Hatırlayın sabah kahvaltısını Halep de,Akşam yemeğini Şam,da yiyeceklerini söyleyenlerden tık ses yok.Hatta Cuma namazını Şam da EMEVİ camisinde kılacaklarını söyleyenlerin sesleri solukları çıkmıyor.Emevi zihniyetinin Arap ülkelerini ne hale getirdikleri malum iken,bizim ülkemizdeki camilerde Cuma namazı kılınsa olmuyormu.Yok Emevi Camisinde ısrar ediyorsan Suriye ile iyi ilişkiler içerisinde olursun Şam'a dostça gider kılarsın.Şam da Birleşmiş Milletlerin yasal olarak gördüğü bir rejim,bir Hükümet varken,güya sürgündeki Hükümet üyelerinin geçenlerde televizyonda canlı yayında ne işi vardı. Gelinen noktada ülkemizde maalesef milyonlarca Suriyeli dolaşırken,bunlar tıpkı el bombaları gibi,ne zaman nerede patlayacakları belli olmaz.Güzelim ülkemize yazık oldu,milyarlarca dolar ödedik ve hala da ödemeye devam ediyoruz. Şimdi de kalk Suriye ile Sayın Esad' la görüşürüz falan de,milyonlarca Suriyeli ölmüş iken,Suriye 3'e bölünmüş iken Suriye Hükümeti hiç bir şey olmamış gibi uzattığımız eli sıkar mı. Yine de zararın neresinden dönülse kar deyip,İRAN,IRAK ve Suriye ile anlaşıp bu Suriye topraklarını işgal eden YPG denen törör örgütünden kurtulmamız lazım.İdlib' de bulunan Radikal Terör örgütlerini de unutmamak lazım.Suriye'ye bir operasyon yapılacaksa başta Suriye,IRAK,İran olmak üzere,Rusya ile de anlaşıp bu operasyonun yapılıp eskisi gibi tek parça bir Suriye'yi yeniden yapılandırmak gerekir.Ondan sonrada bu ülkemizde olan Suriye'lileri Suriye Devleti ile anlaşıp göndermemiz lazım.Yoksa başımıza çok fena bela olacaklar.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Barışçı adımlar
Turgut Güngör
Kırkpınar'da bu yıl 852 pehlivan kol bağlayacak
EDİRNE'de, Sarayiçi Er Meydanı'nda bu yıl 663'üncüsü gerçekleştirilecek ...
Yaban mersini hasadı başladı
BURSA’nın İnegöl ilçesinde yaban mersini hasadı başladı. Bin 200 rakımda ...
 
4 ilde DEAŞ operasyonu; 28 gözaltı
İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, 4 ildeki DEAŞ terör örgütüne yönelik 'Bozdoğan-47' ...
Yine bir yolcu otobüsü yandı
ADANA'nın Pozantı ilçesinde otoyolda seyir halindeyken alev alan yolcu ...
Sevgilisini külotlu çorabıyla boğdu, müebbet yedi
İSTANBUL'da geçen yıl el ve ayakları bağlanarak külotlu çorapla boğulan ...
 
Eşini bıçaklayıp intihar etti
SAMSUN'da Emrah Akbulut (38), tartıştığı eşi Lütfiye Özge Akbulut'u (34) ...
Lise müdür yardımcısı tek kurşunla öldürüldü
KOCAELİ’nin Çayırova ilçesinde evinin önündeki otomobiline binen lise ...
Ahmet Şık hastaneye kaldırıldı
Gittiği restoranda rahatsızlanarak düşen TİP milletvekili Ahmet Şık hastaneye kaldırıldı.
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Barışçı adımlar
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Sıcak çok sıcak / Kemer ve sanat
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Milenyum sıcakları kavuruyor
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva