Konyaaltı'nda vatandaşların hazan mevsiminde kışa yönelik hazırlıkları sürüyor. Küçükbaş hayvanlar yaylalardan köylere dönerken, kazanlar da kış için kaynamaya başladı. Üzüm pekmezi ve nar ekşisi kokusunun yükseldiği köylerde, sararan ağaçlar da ayrı bir güzellik oluşturuyor. Çandır fasulyesinin de kabuklarından sıyrıldığı ve sofraları lezzetlendirmeye başladığı sonbaharda Konyaaltı, her mevsim güzel olduğunu gözler önüne seriyor.
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |