Eğirdir MYO Aşçılık Programı öğrencilerine yönelik workshop çalışması ve konferans yapıldı. Şefler Abbas Işık ve Pakize Akçagöz tarafından gerçekleştirilen Asya mutfağı temalı çalışmalara Aşçılık programı birinci sınıf öğrencileri katıldı. Uygulamada Asya mutfağından tatlı ekşi soslu tavuk, suşi çeşitleri, Çin mantısı ve muz kızartması gibi farklı lezzetler şefler eşliğinde öğrencilerle birlikte yapılarak, tadıldı. Etkinliğin konferans bölümünde ise sektör hakkında öğrenciler ile bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda katılımcılara bölüm hocaları tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |