Kepez Belediyesi Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde Özel Bireyler Mehter Takımı ile şef Koray Karaca'nın yönettiği senfoni orkestrası sahne aldı. Yaşları 17-60 arası olan mehteran takımının bireyleri, Down Sendromlular Günü'ne özel konserde 'Ceddin Dede', 'Tuna Nehri Akmam Diyor', 'Ey Şanlı Ordu Ey Şanlı Asker', 'Plevne' gibi mehter marşlarını kös, davul, nakkare, zil, çevgen, zurna gibi enstrümanlar eşliğinde söyledi. Senfoni orkestrası da özel bireylere eşlik etti. Konserde, orkestra solisti ise 'Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar', 'Üsküdar'a Gider İken', 'Bir Hazin Macera', 'Çanakkale İçinde Aynalı Çarşı', 'Memleketim', 'İzmir'in Dağlarında Çiçekler Açar' adlı şarkı ve türküleri yorumladı.
ÖZEL BİREYLERE ALKIŞ YAĞMURU
Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Evrim Yalçın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emrah Yurtlak, bazı sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, özel bireylerin anne-baba ile yakınlarının izlediği konserde özel bireyler üstün performansları, senfoni orkestrasına uyumlarıyla hayranlık uyandırdı, alkış yağmuruna tutuldu.
Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |