Akdeniz Şefler Kulübü Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması '23 organizasyonunda Eğirdir Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencisi İsmehan Nur Dikbaş birinci oldu.
Dikbaş, Gençler Pratik Ekip kategorisinde 'Kapalı Kutu' olarak yapılan yarışmada çıkan ürünleri en iyi şekilde yaparak (Steak tartar, bonfile ızgara, karamel sosuyla eşlik eden kakaolu irmik tatlısı) jüriden tam puan aldı.
Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |