ANSİAD üyelerine yönelik program, Akra Barut Otel'de yapıldı. Toplantı öncesi değerlendirmede bulunan ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, üyeler arası iletişim ve diyalogu artırmak için düzenledikleri 'Biz Bize' kahvaltılarıyla ilgili üyelerden olumlu geri dönüşler aldıklarını belirtti. ANSİAD ailesi olarak kendi içimizde diyalog ve iletişimi çok önemsediklerini ifade eden Başkan Erdoğan, "Bu çerçevede yaptığımız tüm etkinlikler üyelerimizin birbirini daha iyi tanımasına, kaynaşmasına ve uzun vadede birlikte iş yapma kültürünün oluşmasına vesile oluyor. Bu kahvaltıları çok önemsiyoruz" dedi.
Kahvaltı formatı hakkında bilgi veren Başkan Erdoğan, eski ve yeni üyelerden olmak üzere toplam 6 kişinin 5'er dakika süreyle kendini ve işini tanıtma imkanı bulduğu toplantıda üyelerin işleriyle ilgili yeniliklerinden de haberdar olduklarını bildirdi. ANSİAD üyeleri Hüsnü Çöllü, Halil Bülbül, İrfan Yılmaz, Necmi Alpagot, Oğuz Orkun Öcal ve İlhan Karakaya, yaşam hikayelerinden kesitler ve başarı öykülerini paylaştı.
Antalya'nın en eski en köklü firması Yenigün Gıda'nın Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Alpagot, bir asırlık firmanın dünden bugüne geliş hikayesini paylaştı. "Dünya'nın en güzel kenti Antalya'dan Dünya'ya hediyelik lezzetler" sloganıyla Amerika'dan İsrail'e, Dubai'den Avrupa'nın pek çok ülkesine ihracat yaptıklarını ifade eden Alpagot, Akdeniz Üniversitesi'nde yetiştirilen 'stevia' bitkisiyle sağlıklı, organik reçel yapmaya başladıklarını söyledi.
Program, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.
ANTALYA, (DHA) -