İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, belde belediye başkanları ile ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri de katıldı. Toplantıdaki konuşmasında muhtarları hem devletin köy ve mahallerdeki elçileri hem de vatandaşların dertlerini sıkıntılarını dile getirerek halkın sesi olan aracılar olarak gördüklerini belirten Vali Baruş, muhtarlara uyarılarda bulundu.
Muhtarlara 'Bağımlılıkla mücadele konusunda birlikte çalışmaya devam edelim' mesajını yineleyen Vali Baruş, "Hem toplumsal güvenliğimizi hem de gelecek nesillerimizi tehdit eden bağımlılıkla mücadele noktasında bildiğiniz gibi polisimiz, jandarmamız canla başla çalışıyor. Bu noktada onların yapmış olduğu çalışmalara sizlerin de katılımıyla, gençlerimizi ve vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi, geleceklerini tehdit eden bu bağımlılık türlerinden uzak kalması için bu temaslar çok çok önemli" dedi.
Günübirlik kullanılan apartlar konusuna değinen Vali Baruş, "İlimizde yaklaşık 1200 civarında apart dairenin olduğunu tahmin ediyoruz. Bu aparatlarda günübirlik kalan kimselerin kimliklerinin bildirilmesi çok çok önemli. Bu noktada sizlerin hassas olması önemli, mahallenizdeki apartların, dairelerin nasıl kullanıldığını en iyi siz bilirsiniz. Bu şekilde kullanılan daireler varsa bunları bilmemiz çok çok önemli" diye konuştu.
Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |