Yarışmada nefis yaş pasta, kuru pasta, kurabiye, simit, poğaça, börek, gözleme, açma, baklava, reçel, sütlaç ve daha birçok çeşitle donatılan masalar, izleyenlerin iştahını kabarttı. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'un jüri başkanlığını yaptığı yarışmada, jüri üyeleri sergilenen ürünleri derecelendirmekte zorlandı.
Jüri üyeleri, dekoratif süslemelerle de göz alıcı hale getirilen masalardan '5'i Bir Yerde' yi 'Görsellik Birincisi', 'İsim Sizden Masa Bizden'i 'Lezzet Birincisi', 'Dostlar Sofrası'nı da 'Sunum Birincisi' ilan etti. Tatlı türü yiyecekler arasında biber dolması, yaprak sarması ve içli köfte de yer aldı. Yarışma sonrası sergilenen ürünler konuklara ikram edildi.
Yarışmaya katılan kursiyerler Zeynep Kaya, Fatma Şen, Müzeyyen Koç, Hacer Tahtabaş, Şerife Dikmen, Cemile Önder, Suzan Bölük, Zeynep Bakan, Muteber Nur Sarıçiftçi, Mehmet Talha Koca, Derya Altuntaş, Tülay Cihan, Güler Akyıldız, Elif Kocak, Ömer Zincide, eğitimciler Turan Tilki ile Şükran Göze, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA)