Her yıl geleneksel olarak düzenlenen YAYSAT iftarı, bu yıl yine 7 Mehmet Restaurant'ta yapıldı. İftara şirket yöneticileri, 14 başbayi, 3 nakliyeci, saha müfettişleri ve personel katıldı. Yemeğin ev sahipliğini İstanbul'dan gelen YAYSAT Genel Müdürü Hakan Urhan ile İzmir Antalya Bölge Müdürü Bülent Gümüş yaptı.
Satış ve Pazarlama Direktörü Akın Çolak, Genel Müdür Yardımcısı Filiz Sağlam, Lojistik Direktörü Şöhret Görmez, Planlama Müdürü Mesut Yanar, Planlama Kategori Yönetmeni Esin Çelik, Planlama Yöneticisi Filiz Ercan, Bölge Satış Müfettişleri Abdullah Doğan ve Tamer Doğan'ın da hazır bulunduğu yemekte Hürriyet Bölge Temsilcisi Hayri Dizerkonca ve DHA Bölge Müdürü Salih Uçar da YAYSAT ekibini yalnız bırakmadı.
Şirkete yıllarını veren nakliyeciler Ahmet Koşcağız, Doğan Hozer ve Erol Kurtcan'ın katıldığı iftar programında YAYSAT Antalya ekibi Fulya Köroğlu, Alpay Kazancıgil, Selçuk Özsoy, Ekrem Karaaslan, Mehmet Atalay, Timuçin Gönenden ve Burçin Menteşe, başbayiler ve nakliyecilerle yakından ilgilendi. Gazete ve dergilerin son satıcıya ulaşmasında aracılık yapan başbayiler, iftarda bir arada bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
KATILAN BAŞBAYİLER
Murat Bayram- Hasan Öztürk (Antalya), Fethi Varlıoğlu (Isparta), Mehmet Çevik (Elmalı), Bülent Karahan (Afyonkarahisar), Ertuğrul Aslantürk (Alanya), Halim Akca (Bucak), Tuncay Ongun (Burdur- Dinar), Erdal Coştu (Fethiye), Şerafettin Çetin (Kaş), Hakan Tiryaki (Kemer), Bilal Arslan (Kumluca), Mahmut Erikman (Manavgat) ve Toygar Sayıl (Serik).
Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) -