'Mutfakta İşim Var' projesi kapsamında ilk seminer Adonis Otel'de verildi. Seminere ödüllü mutfak şefi Bilge Erk, Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğretim görevlisi Aydın Özdemir, TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Kocaoğlu, girişimci kadın modeli olarak Sibella markasını yaratan Sibel Polat, bankacı Ferhat Gökırmaklı konuşmacı olarak katıldı.
Tüm Gastronomi Yöneticileri Derneği Başkanı Hamza Yalçın'ın moderatörlük yaptığı seminerde konuşan IWSA Antalya Şubesi Başkanı İclal Dağlı, "Projemizin amacı; kadınlarımızı girişimci, profesyonel aşçı ya da hobi amaçlı (otel, restoran) sektörüne yönlendirmek, ekonomik bağımsızlıklarına katkıda bulunup, değer yaratır hale getirmek, ekonomik özgürlüklerini kazanmaya teşvik etmek" dedi.
Seminerde, 'Ellerim Emeğim, Emeğim Gelirim' sloganıyla iş kurmayı hedefleyen girişimci kadınlara işletmeyi nasıl kuracaklarına dair doğru bilgi ve kaynaklara nasıl ulaşacakları konusunda bilgiler verildi.
Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA)
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |