Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi

Nesrin Mater

Türel ile büyük buluşma
8 Nisan 2014 Salı

AK Parti'nin yapılan yerel seçimler sonrası partililerin ve Antalyalıların yaşadığı heyecanı bir televizyon gazetecisi olarak uzaktan izledim.

Parti İl Binası önünde yapılan mini toplantıya katılan yüzlerce vatandaş heyecanını ve coşkusunu sınırsız bir şekilde hem vücut diliyle hem de seçilen adayları Menderes Türel'e sözlü olarak gösterdi.

Menderes Türel'in konuşması başlamadan önce yıllarını bu şehire adamış, yüreğini ve mesaisini sınırsız bir şekilde geçmişte Antalyayı dolu dolu paylaştığımız ve dayanışma içerisinde olduğumuz dostlarımla karşılaştım.

Her biri ile hasret giderirken geçmişin güzelliklerini bir kez daha doya doya yaşadım. Menderes Türeli ile de uzun yıllar mesai arkadaşlığı yapmıştım. Antalya'da hem yayıncılık hem de bu şehrin bir bireyi olarak kendimizi sunduğumuz her bir karış alanında verdiğimiz emek ve çaba çok özel dostlar edinmemizi sağlamıştır. Tam 25-30 yıllık dostlar bunlar. Her bir anını büyük bir samimiyetle yaşayıp paylaştığımız gerçek dostlar.

Uzun zamandır toplantı ve mini miting ve sunuşlara katılamamıştım.

Benim içinde çok renkli ve zevkle geçen bir gün oldu. Miting notlarına değinirken Özellikle Menderes Türel'in yüzündeki heyecanın ve seçim sonrası başarıyla sonuçlanan bir yarışın izleri fazlasıyla görüldü. Parti önünde ki mini miting ve teşekkür konuşmasında AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve diğer milletvekillerimizin bulunuşu, il başkanlığının çok değerli yöneticileri ve sorumluluları tek bir yumruk ve vücut olarak orada bulunmaları kararlılıklarının bir sonucunu ortaya koymuştu.

Sayın Türel'in eşi Ebru Türel ve küçük oğulları ile birlikte kürsüden izlemeye gelen vatandaşları selamlamasında ki güzel fotoğraf, haftalardır çirkin ve etik olmayan siyaset yapan, çarşaf çarşaf yalan ve gerçek dışı haber ve beyanatları yayınlar yapanlara da mesaj olduğunu düşünüyorum. Ebru Türel'in bu seçim döneminde Menderes Türel ile sık sık yan yana gelmesi ve duruşu seçimin renkli karesini oluşturdu. Ebru Türel'in kendinden emin ve vakur oluşu Menderes Türel'in seçim boyunca yürüttüğü propagandanın da rotasını çizdiğine inanıyorum. Güçlü ve başarılı bir kadın, güçlü ve çok daha başarılı bir erkeği ortaya çıkarabildiği denklemini nasıl ortaya çıkabileceğine tanıklık ettik. Bu fotoğraf da güçlü ve dayanışma içinde yola çıkan ve başarıya ulaşan ailenin de özgüven duygusunun yüksek oluşuna tanıklık ettik.

Seçimler sona erdi.

Parti il binası önünde AK Partililere seslenen Başta Menderes Türel ve ailesi olmak üzere AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Milletvekilleri gösterdikleri dayanışma ve paylaşım ile dosta düşmana mesaj verdi. Zor bir seçim geçiren Türkiye Antalya yansımasında yaşadığım izlenimi sizlerle paylaşmak istedim.

Belediyeler hizmet sektörüdür. Hangi parti olursa olsun. Bulunduğunuz kente en çok
hizmet verecek ve kazandırılacak projeleri her seçmen gibi sizlerde istersiniz. Türel ile Antalya çehresini değiştirmeye devam edecek. İşte trafik sorunu, çevre yolu, işte stadyum, işte liman projesi say say bitmeyen onlarca proje Antalya ile buluşmaya gün sayıyor. Hoşgeldin sayın Türel ve projeleri.
 
 

Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
halil bolatan 8 Nisan 2014 Salı  20:03

menderes türel belediyeciligi bilen birisi sahte cumhuriyetciler gibi abd başka antalyada başka konuşmaz laylaylom belediyeciligi yapmaz antalya hizmet görecektir akaydın döneminde sadece belediye başkanı akaydın degildi çok başkan vardı hepside boyunun ölçüsünü aldı ne hikmetse akaydını ve ekibini ne şöhretse ne chp liler nede antalyalılar istemedi

Yorumu oyla      8      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva