“Antalya’ya Değer Katan Lezzet Ustaları”na Ramada Otelde muhteşem bir ödül törenini ile Plaketleri Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından verildi.
19. Ahilik Haftası Kutlamaları çerçevesinde “Antalya’ya Değer Katan Lezzet Ustaları” için AESOB tarafından Antalya Ramada Otelde muhteşem bir ödül törenini gerçekleştirildi. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği adına Başkan Abdullah Sevimçok’un ev sahipliği yaptığı muhteşem geceye, Antalya Vali Yardımcısı Gülihsan Yiğit, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Antalya İl Ticaret Müdürü Hüseyin Yalçın Koca, Antalya SGK İl Müdürü Selim Erol, Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mithat Yolcu, Vergi Dairesi Grup Müdürü Cemal Akpunar, AESOB yönetimi ve AESOB’a bağlı oda başkanlarıyla yönetimleri ile esnaflar ve aileleri katıldı.
AESOB’un bir kültür hizmeti olan Ahd-e Vefa 2 kitabının içerisinde yer alan 28 lezzet ustasına Antalya’ya özgü değer ve lezzetleri yaşatıp, damak lezzetlerimizi de koruyup gelecek nesillere ulaştırılması adına verdikleri mücadele için sertifika verilirken bu lezzet ustalarına ayrıca Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel tarafından da ayrı ayrı plaket verildi.
Gece de konuşan AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, şehirlerin kimliklerini kaybetmemeleri için değerlerin, kültürün ve o kente özgü damak lezzetlerinin korunmasını isteyerek esnafa sahip çıkmak adına bu mesleklerin yaşatılmasını gerektiğini söyledi.
Önceki sayfa
Sayfa başına git
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |